Hlavní obsah

Čtenářky modelkami: Václava (49) si vyzkoušela koženkové šortky i army bundu

Foto: Alan Homolka

Co pro čtenářku Václavu (49) vybrala stylistka?Foto: Alan Homolka

Reklama

Do rukou stylistky jsme svěřili sympatickou Václavu, která v příštím roce oslaví padesátku. Jak jí to v roli modelky slušelo?

Článek

Devětačtyřicetiletá Václava poctivě sleduje módní rubriku: „Ráda se nechávám inspirovat vašimi články a moc mě baví fotografie s modelkami, které nemají zrovna ideální proporce,“ napsala nám čtenářka s tím, že by ji zajímalo, co by pro ni stylistka vybrala. Které kousky si nakonec oblékla?

Šortky po sezoně nemají šanci?

Ani s nástupem podzimu je nemusíte odkládat. Lehké šortky nicméně nebudou to pravé. Sáhněte po kožené nebo koženkové verzi, která se navíc velmi snadno kombinuje. Pozor, vzhledem ke krátké délce spodního dílu volte objemnější nebo zahalenější vršek. Co říkáte na dámský svetr se šněrováním v dekoltu?

Foto: Alan Homolka

Na foto: koženkové šortky (Promod, 749 Kč), svetr (Van Graaf, 1199 Kč), hodinky (Aldo, 999 Kč), náušnice (C&A, 279 Kč), punčocháče (Reserved, 249 Kč), boty (Tosca Blu, 4000 Kč), kožená kabelka (Van Graaf, 6999 Kč)Foto: Alan Homolka

Foto: archiv firem

Náušnic není nikdy dost! Souhlasíte?Foto: archiv firem

Hra s potisky

Míchání různorodých potisků patří k oblíbené módní disciplíně. Nemusí jít ale jen o spojení horního a spodního dílu. Najdete-li doma například vzorovaný šátek, klidně ho zakomponujte do outfitu, ve kterém hraje roli potištěná halenka.

Foto: Alan Homolka

Na foto: semišové šaty (Lindex, 3499 Kč), halenka (Reserved, 499 Kč), semišové boty (Wojas, 3699 Kč), punčocháče (Reserved, 249 Kč), set náramku a prstenů (C&A, 379 Kč), šátek (Promod, 299 Kč), kabelka (Van Graaf, 2099 Kč), náušnice (Aldo, 299 Kč)Foto: Alan Homolka

Inspirace armádou

Koupit, nebo nekoupit? Pokud si nejste jisté, jestli byste módní army bundu vůbec unosily, pozorně si prohlédněte následující kombinaci. Kromě ležérních sestav, ve kterých mohou figurovat vaše oblíbené kalhoty nebo džíny, ji totiž můžete obléknout i k sukni. Bundu klidně přehoďte také přes šaty.

Foto: Alan Homolka

Na foto: triko (Lindex, 449 Kč), sukně (Van Graaf, 5295 Kč), bunda (Levi´s, 3299 Kč), kožené boty (Reserved, 1999 Kč), kožená kabelka (Tosca Blu, 3500 Kč), prsten (Dyrberg/Kern, 2499 Kč), náhrdelník (Promod, 399 Kč)Foto: Alan Homolka

Obměna klasiky

Ano, opravdu se jedná o košilové šaty. Použít je nicméně můžete na dva různé způsoby. Až vás omrzí samostatně ve své původní podobě, jednoduše rozepněte spodní část a oblékněte pod ně úzké kalhoty. Úspěch zaručen!

Foto: Alan Homolka

Na foto: košilové šaty (COS, 2750 Kč), kalhoty (F&F, 599 Kč), boty (Humanic, 1499 Kč), kabelka (Aldo, 1399 Kč), hodinky (Dyrberg/Kern, 6699 Kč)Foto: Alan Homolka

Foto: archiv firem

Košilové šaty – a nejen je – můžete doplnit stylovými hodinkamiFoto: archiv firem

Zeširoka

Sháníte variantu, ve které byste mohly vyrazit i do společnosti? Pokud se nechcete stále vracet k malým černým, vyzkoušejte verzi se širokými kalhotami. Výška do pasu opticky protáhne postavu – pakliže tedy nezapomenete zakasat top. Přidat můžete delší vestu, ale i krátkou bundu do pasu. Třeba semišovou!

Foto: Alan Homolka

Na foto: top (Promod, 549 Kč), vesta (Esprit, 2299 Kč), kalhoty (Lindex, 1599 Kč), náramek (Promod, 399 Kč), prsteny (Aldo, 499 Kč/set), psaníčko (Humanic, 799 Kč), náušnice (Lindex, 149 Kč), boty (Aldo, info o ceně v obchodě)Foto: Alan Homolka

Chcete se stát hvězdou našich módních článků a vyzkoušet si roli modelky? Máte možnost! Své aktuální fotografie včetně telefonního čísla posílejte na e-mail: Jana.Finferlova@firma.seznam.cz!

Reklama

Načítám