Hlavní obsah

Další úlovek do šatníku? Víceúčelová kabelka!

Foto: Isifa

Do moderních kabelek se vejde snad úplně vše!Foto: Isifa

Reklama

Také milujete kabelky, po botách druhý nejoblíbenější dámský módní doplněk? Pokud odpovídáte ano, jste na tom stejně jako naše redaktorky! Teď pořádně nastražte oči, protože jsme pro vás připravili nejen trendové, ale i super praktické kousky!

Článek

Už dávno neplatí, že kabelka je zkrátka jen nutná věcička, do které je třeba odložit různé „haraburdí“. Letošní kolekce přinesly kabelky, které mají hned několik funkcí najednou, zkrátka dvě nebo i více v jedné. Pojďme se na ně společně podívat!

Na nákupy v retro stylu

Tenhle úlovekrozhodně stojí za zmínku. Kabelka vzhledem připomíná léta dávno uplynulá, a to je rozhodně žádané – retro styl v kombinaci s maximální skladností jistě využijete při mnoha příležitostech. Složená se vejde do dlaně, takže ji před nákupy pohodlně schováte do kapsy. A pak se do ní vejde všechno, co je třeba. Ještě ke všemu je ekologická. S ohledem na módní potisk, cenu a možnost nosit v ruce i na rameni nezbývá, než jí dát za jedna.

Foto: Retrokabelky.cz

Na foto: Envirosac 198 KčFoto: Retrokabelky.cz

Vyhoďte nudnou spisovku!

Znáte to, do práce nebo na úřady je občas nezbytné přibalit pořádný štos dokumentů. Pokud doma ještě máte klasickou deskovou spisovku, zapomeňte na ni. Proč zapomínat na módní vzhled, byť ve zdlouhavých a nudných frontách na úřadech? Pořiďte si kabelku, která je na dokumenty přímo šitá, a zároveň budete vypadat perfektně! Kromě toho se vám do tohoto kousku díky důmyslných kapsám a kapsičkám jistě vejde i řada dalších užitečných věcí –líčidla, doklady, telefon, klíče a další nutnosti.

Foto: Skyline

Na foto: Skyline 1190 KčFoto: Skyline

Kapsy, kam se podíváš

Kabelky s mnoha vnitřními i postranními kapsami jsou mnohdy nezbytností. My ženy si vždy najdeme využití pro každou z nich, to mi jistě dáte za pravdu! Nepořádek a chaos typický pro kabelky bez kapes se jednou provždy stane minulostí.Při výběru se soustřeďte také na materiál, ze kterého je kabelka vyrobena – rozhodně by neměl být příliš měkký a tvárný, ideální jsou v tomto případě syntetické materiály, jako jsou polyester či syntetická kůže. Vhodnou součástí podobných kabelek (protože kvůli množství obsahu bývají těžší) jsou kovové nebo umělohmotné nožičky, které zabrání zevnímu prodření dna.

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): H&M 350 Kč, Halens 1499 KčFoto: Archiv firem

Foto: Olily

Na foto: Olily 3490 KčFoto: Olily

Ležérnost nebo elegance v jednom

V šatníku by vám neměl chybět ani kousek, který lze využít pro mnoho příležitostí, popřípadě stylů. Letos v létě proto nezapomeňte na kabelku s přídavnýma ušima, která se dá nosit jak na rameni, tak kolem těla nebo jednoduše v ruce. Díky tomu podobný kousek využijete ke sportovnímu stylu oblékání, ale třeba i na důležitou pracovní schůzku jako vhodný doplněk k elegantnímu outfitu!

Foto: Archiv firem

Na foto (zleva): H&M 200 Kč, Halens 1299 Kč, Levis 4800 KčFoto: Archiv firem

Sportovní „víceúčelovka“

Tak tuhle kabelku prostě musíte mít! Na první pohled sice působí možná trochu obyčejně, ale můžete se vsadit, že si ji zamilujete. Kromě toho, že je šitá ze stoprocentní bavlny, takže se bude skvěle nosit, obsahuje dvě chytře řešené vnitřní kapsy a výztuž – co je však to hlavní, dá se odejmout ramínko. Díky sympatickým rozměrům (16,5 x 16,9 x 9,8 centimetrů) se tak z kabelky na běžné nošení stane rafinovaná toaletní taštička na líčidla.

Foto: Lacoste

Na foto: Lacoste 1850 KčFoto: Lacoste

Zakoukaly jste se do některé z našich kabelek? Pak neváhejte a vyražte si také jednu pořídit!

Reklama

Související témata:

Načítám