Hlavní obsah

Další veletrh krásy už klepe na dveře!

Reklama

Mezinárodní veletrh kosmetiky, kadeřnictví a zdravého životního stylu World of Beauty & Spa se letos uskuteční ještě jednou! Na rozdíl od toho jarního bude podzimní veletrh atraktivnější a větší. Schválně, kdo si tuto velkou módní událost na výstavišti PVA–Letňany nenechá ujít?

Článek

Ještě nabitější veletrh krásy World of Beauty & Spa podzim 2012 se koná už 7. a 8. září 2012. K téměř třem stovkám vystavovatelů a značek z oborů pěsticí a dekorativní kosmetiky, péče o tělo a vlasy, vybavení salonů, wellness a spa, péče o ruce, nehty a nohy, solárií, doplňků, kteří se na veletrh tradičně chystají, se přidá řada zcela nových firem.

Další odborná kosmetická a klinická péče bude totiž soustředěna pod logem Unie kosmetiček. Jejich Festival of Beauty 2012 je doplněný velkou řadou odborných vystavovatelů a přednášejících, stejně tak tu kliniky nabídnou zájemcům odbornou anti-aging péči včetně plastické chirurgie.

Pořadatelé lákají i na krásnou výstavu Minerály a drahé kameny (pořádá společnost Progress Partners), kterou si užijete ať jako příznivci Feng Shui nebo jako obdivovatelé a budoucí majitelé těchto minerálů či šperků z nich zhotovených. Další možnosti investování a nákupů nabízejí v PVA souběžné veletrhy Investor a Sběratel.

K vidění budou opět i odvážné trendy

A to není vše!

Nejnavštěvovanějšími pořady hlavního pódia jsou tradičně vrcholné oborové soutěže a přehlídky vizážistických a módních trendů předních osobností a značek.

Podzimní část veletrhu doprovází Česká mistrovská soutěž v make-upu (představí Šarm tanečního parketu) a Mistrovství ČR a Mezinárodní mistrovství v Nail designu s postupem na prestižní soutěž v Düsseldorfu 2013.

Těšit se můžete i na největší soutěž napříč kadeřnickým světem „life“ na pódiu s názvem Inspirace 2013 (soutěží se o sto tisíc korun!), soutěž v péči o nohy, juniorské soutěže v designu nebo soutěž produktů Beauty Expo & Prokos Products Awards.

Stranou nezůstanou ani kouzla s nehty

Kdo chce být „in“, nenechá si ujít trendy značek Estée Lauder (by Pavel Bauer), Artdeco, Arabesque nebo „stage air make-up", moderní prodlužování vlasů nebo řas či naopak depilační programy. Jednotlivá představení prolínají značkové módní přehlídky.

Letos nechybí ani špičkové ukázky relaxačních a aromaterapeutických programů – relaxační a regenerační masáže, aromaterapeutické receptury pro léčbu a regeneraci, výživové poradenství, detoxikační programy a řada poznatků z alternativní péče o zdraví.

Stále žádanější je nabídka studijních a rekvalifikačních programů z mnoha rozličných oborů zkrášlování a pěstění těla i duše.

Reklama

Související témata:

Načítám