Hlavní obsah

Dana (62) si nesmí barvit vlasy. Přesto byla proměna zásadní! Podívejte se!

 

Reklama

Kdyby existovala soutěž o nejhorší zážitek s vlasy, Dana by s přehledem vyhrála. Na to, že se musí vyhýbat barvám, totiž přišla po zdlouhavém pobytu v nemocnici. Jak si s tímto faktem poradili v salonu?

Článek

První potíže zaznamenala dvaašedesátiletá Dana v mládí po prvním porodu, kdy skončila v nemocnici s oteklou hlavou i obličejem. Tam pobyla dlouhé čtyři týdny. Že jde ale o alergii na předchozí barvení, lékaři nezjistili, a tak se po nějaké době dostala znovu do stejné situace. Tentokrát ale zareagovala rychleji a průšvih se naštěstí podařilo zažehnat. Od té doby se Dana barví jen hennou.

Kvůli této historii si čtenářka, která je v důchodu, dala s kadeřnicí Markétou Horákovou sraz už den před proměnou. V salonu Daně dělali test na citlivost, který ukázal, že ani v současnosti pro ni není žádné barvení vhodné (pokud máte podobné podezření, doporučujeme vám postupovat stejně).

Co se týče vlasové proměny, kadeřnice se proto soustředila výhradně na střih a také hloubkovou péči. Místo barvení si tak čtenářka užívala výživné rituály, po kterých své vlasy skoro nepoznala.

Novým účesem jsme ale ani tentokrát nekončili. Sympatickou Danu ještě čekala lekce líčení s vizážistkou Soňou Šajdákovou, módní tipy se stylistkou Šárkou Štursovou a závěrečné focení. Jste napnuté, jak to Daně po proměně slušelo? Pusťte si naše video z celého dne!

Děkujeme salonu Petry Měchurové za realizaci proměny. Adresa: Králodvorská 1085/12, Praha - Staré Město. www.petramechurova.cz.

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátkou informaci o vás. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám