Hlavní obsah

Dárek od Avonu? Ještě to stihnete!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do Štědrého dne zbývají poslední dny a vy si nevíte rady s dárkem pro maminku, kamarádku nebo kolegyni? V předvánočním stresu vás představy o tom, že se tlačíte někde v nákupním centru spolu se stovkami nakupujících, rozhodně netěší. Existuje však možnost, jak koupit něco, co opravdu udělá radost a ještě k tomu nemusíte opouštět vyhřátý domov. Zkuste Avon.cz!

Článek

Ptáte se, jak je možné sehnat ještě kosmetiku od Avonu, když termíny dodání jsou nenávratně pryč?

Avon lady nestíhají, ale...

Odpověď je jednoduchá. Najeďte na www.avon.cz, kde si pohodlně vyberete vaše oblíbené zboží pro celou rodinu. Nemusíte se bát, že něco nebude na skladě, protože Avon.cz má 80% výrobků z kompletního sortimentu skladem, a to v dostatečném množství. Kromě úspory času a peněz máte možnost jako registrovaná zákaznice dostat se k výhodným sadám, které v klasickém katalogu nenajdete!

Jak stihnout termín

Běžné internetové obchody už garanci dodání neslibují, ale tady to jde! Do 20. prosince, a to přesně do 23.59 hodin máte jistotu, že dárky budou pod stromečkem včas! Pokud se ale k internetu do této doby nestihnete dostat, nevěšte hlavu. Stále ještě to můžete stihnout, i když kvůli tomu budete muset opustit vyhřátý domov.

Dárky objednané 22. prosince si následně dojdete vyzvednout na jednu z šestnácti poboček po celé České republice, což potěší jistě i mimopražské zákaznice. Avon.cz však myslí i na zapomnětlivé nebo příliš zaměstnané pražské ženy, a proto i když vám kvůli špatnému načasování zbude už jen jeden den, nemusí být pozdě.

V průběhu čtvrtka 23. prosince si můžete pohodlně vybrat a až do 22. hodiny si pro zboží zajet do pražských Holešovic. Výhodou je nejen záruka, že se dárek dostane na správné místo včas, ale i to, že nezaplatíte za poštovné.

Jak ještě více ušetřit?

Čím více zboží objednáte, tím lépe. Zapátrejte proto v hlavě, pro koho ještě dárek nemáte a objednejte vše najednou. Za nákup v hodnotě převyšující 1500 korun vám dárky doručí zdarma.

Ušetřit můžete, i když si vyberete některou z dárkových sad v originálním balení. Kromě toho po celou dobu dostanete standardní akční slevy, slevy na další případné nákupy v novém roce a speciální výhodné sady, které v katalogu nenajdete.

Už víte i vy, proč se vyplatí podívat se na stránky Avon.cz?

Reklama

Související témata:

Načítám