Hlavní obsah

Dárky podle typů osobnosti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Před šedesáti lety vznikl v Americe MBTI test. Pozoruhodně přesně dokáže určit předpoklady pro studium i ideální práci. Na základě 4 vlastností dělí lidi do 16 skupin. A každá z nich chce jiné dárky.

Článek

Zkuste se před Vánocemi podívat na své nejdražší trochu jinak. Je vaše kamarádka impulzivní snílek zbožňující pěkné věci a celý život se vznáší ve stavu beztíže? Nebo patří mezi racionální analytiky, co se upřímně radují z ponožek pod stromečkem?

Jak to vlastně funguje?

Smysly proti intuici, extroverti proti samotářům – a zkušenosti a mysl proti pocitům. Otázky v MBTI testu zjistí, jestli se rozhodujete hlavou, nebo srdcem… anebo trochou od obojího.

Život je umění

Veselé i zadumané kreativní dušičky budou nadšené neotřelými dárky. Pro citlivé „Skladatele,“ kreativní „Snílky“ a další umělce s jistotou vsaďte na umělecké soupravy Da Vinci.

S ručně vyráběnými štětci šikovné ruce dokážou opravdové zázraky. Luxusní souprava obsahuje syntetický štětec Cosmotop Spin a 12 mistrovských akvarelových barev.

Pro ty nejnáročnější umělce je určena exkluzivní sada prašných kříd. Najdete zde 120 odstínů, které lze perfektně rozmazávat a mísit. Vystaveno v dvoupatrovém boxu z kvalitního dřeva.

Byznys začíná u vás

V MBTI testu najdete sebevědomé „Dobyvatele“, pilné „Inspektory“, ale i zodpovědné „Živitele“. Vydupal si váš tatínek vysoce funkční dárek? Podlehněte pojmům Filofax nebo Parker.

Neobejdete se bez plánování? Potřebujete diář. A ne jen tak ledajaký – vsaďte na Filofax! Kromě extra vzhledu nabízí místo pro pero, kalkulačku i adresář.

Kolem světa a ještě dál

Říká se, že esteticky založení „Optimisté" a svobodomyslní „Léčitelé" nejvíc touží po svobodě. Cesta kolem světa? Žádný problém! Podlehněte luxusním globusům a nikdy se nevzdejte svých snů!

Objevte krásy naší planety se světelnými globusy a inspirujte se na své další cestě.

Vše na jednom místě!

Víte, že u nás dárky také zabalíte? Vyberte si z nejrůznějších variant balicího papíru, dárkových tašek a krabic. Vaše dárečky budou v bezpečí!

Související témata:

Načítám