Hlavní obsah

Den dvou sedmiček: Co o něm prozradí numerologie?

Foto: Profimedia

Dvě sedmičky v jednom dni? Užijte si ho dosytosti!Foto: Profimedia

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každému dni dává jeho datum specifickou číselnou energii. Pokud se číslo objevuje v datu dvakrát – tak jako dnes 7. 7. –, je tato energie mnohem silnější. Co vám sedmičky přinášejí do života?

Článek

Sedmičku vnímá většina lidí jako šťastné číslo, kromě toho má své místo v mnoha pohádkách a bájích – však si vzpomeňte na „za sedmero horami a sedmero řekami“, na sedm trpaslíků od Sněhurky nebo sedmero krkavců. Jaké účinky má ale sedmička z hlediska numerologie?

Šťastné sedmičky

I numerologové vnímají sedmičku jako číslo štěstí a spokojenosti, a hlavně jako číslo velmi silné – jakmile se v datu objeví, nelze ji ignorovat a „přebije“ většinu ostatních čísel. Pokud je sedmiček vícero, tak jako je tomu dnes 7. 7., jejich intenzita se ještě násobí.

Dnešní den tedy přímo vibruje pozitivní a nadšenou energií sedmiček, které s sebou většinou přinášejí úspěch. Právě dnešní den je jako dělaný pro začátek něčeho nového, ať už jde o otevření vlastního podniku nebo jen vaše předsevzetí chodit každý večer běhat. Sedmičky nově nastartovanému plánu přidělí kopec energie a štěstí do začátku.

A kromě toho se taky postarají o to, abyste u nového „projektu“ vydrželi, protože sedmička je číslem velmi stabilním a stálým, a když se pod její nadvládou k něčemu zavážete, je velmi pravděpodobné, že u toho také věrně a loajálně zůstanete nějaký pátek. A co teprve sedmičky dvě!

Foto: Profimedia

Je čas na nová rozhodnutí, třeba chodit sportovat. Dnes vám to rozhodně půjde dobře!Foto: Profimedia

Na vlně emocí

Kromě toho je sedmička číslo velmi emotivní. To znamená, že na vás vícesedmičkové datum bude působit jako taková dávka hormonů – lidé jsou dnes tak nějak vnímavější a je mnohem snadnější je rozhodit. Dávejte si tedy pozor, co druhým říkáte, protože reakce na negativní – ale vlastně i ty pozitivní – poznámky dnes budou trochu přehnané.

Z druhé strany myslete i na to, že ani vy nejste výjimkou, a když se už už budete chtít vytočit doběla, vzpomeňte si, že za vaší horkou hlavou pravděpodobně stojí dvě sedmičky v datu a že jindy byste v takový okamžik zůstali v klidu.

Sedmičky rozvíří veškeré emoce, i ty, které jste se rozhodli uložit k ledu. Proto se může stát, že se nachytáte při tom, jak myslíte na někoho, kdo vám už dlouho hlavou ani neproběhl, ať už to jsou vzdálení příbuzní, polozapomenutí přátelé nebo bývalí partneři či partnerky. Tahle citová bouře se ale brzy přežene, takže není třeba panikařit.

Foto: Profimedia

Tento den je nabitý emocemi. Dejte pozor na to, aby šlo o ty pozitivní!Foto: Profimedia

Ve jménu poznání

Sedmička je také číslem poznání a zvědavosti. Očekávejte tedy od svého okolí všetečné dotazy a pokusy o konverzaci i od těch, od kterých byste to ani nečekali.

Ovšem ještě více než k této povrchní zvědavosti vybízí sedmičky hlavně k sebepoznání a zkoumání vlastního nitra. Je možné, že vás dnes budou trápit pochybnosti a nejistoty týkající se vaší povahy či vzhledu, vaší samotné podstaty. Pokud se tedy budete cítit nejistě, mějte na paměti, že s vámi nic není v nepořádku a nenechte se rozhodit – to jen ty sedmičky.

Rozhodně si ale dnes pro sebe¨vyhraďte chvíli, kterou strávíte o samotě někde v klidu. Je jedno, jestli budete jen tak relaxovat nebo přitom třeba žehlit či sekat trávník na zahradě. Podstatné je, abyste dnes dali alespoň na chvíli volný rozlet všem svým myšlenkám a představám. Je pravděpodobnější víc než kdy jindy, že právě dnes vás osloví múza s nápadem k nezaplacení nebo ve vás konečně dozraje rozhodnutí, ke kterému se schyluje už po dlouhou dobu. Intenzivní soustředěná energie dvou sedmiček vás dovede k poznání.

Pochvalte sebe i ostatní

A v neposlední řadě, snažte se dnes víc chválit – jak sami sebe, tak i ty kolem vás, kteří odvedou dobrou práci. Sedmičky přinášejí touhu po uznání a ocenění, tak je ostatním dopřejte. Uvidíte, jak dobrý to bude pocit, až se vám vrátí.

Jak jste sedmičkový den prožili vy?

Související témata:
Sedmička

Načítám