Hlavní obsah

Numerologie vašeho domu. Zjistěte podle čísla popisného, zda bydlíte na správné adrese

Foto: Christina Hemsley, Shutterstock.com

Foto: Christina Hemsley, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnohé kultury už odpradávna připisují magický význam číslům. Podle tradice mohou prozradit hodně o tom, jakým směrem se budete ubírat. Numerologie vám pomůže analyzovat každou oblast vašeho života – a tak i každý dům má svůj charakter, který vás může ovlivňovat.

Článek

Bydlíte na správné adrese? Pokud ano, pravděpodobně doma pociťujete lepší a silnější vibrace než na jiných místech. Jestli se na své bydlení chcete podívat z pohledu numerologie, je nutné zjistit, jaké má váš dům číslo.

Číslo domu spočítáte tak, že sečtete všechna čísla, která jsou součástí popisného i orientačního čísla ve vaší adrese, a to tak, aby vám zbyla jen jedna jediná číslice. Pokud je toto číslo identické s vaším životním číslem, pak žijete na správné adrese. Pokud ne, nemusíte se hned stěhovat, ale znamená to, že je váš život ovlivňován energií konkrétního čísla.

  • Příklad výpočtu: Číslo vašeho domu v adrese je 2244/19. Budete postupovat následovně: 2 + 2 + 4 + 4 + 1 + 9 = 22 | 2 + 2 = 4. Číslo vašeho bytu či domu je 4.

Jak vypočítat svoje životní číslo:

Nyní můžete číslo domu porovnat se svým životním číslem a také se podívat, jakou atmosféru mají byty či domy s touto číslicí a jak vás ovlivňují.

Číslo domu 1

Žijete v prostředí, které vám nabízí sílu a cílevědomost, ovšem také vás vede k impulzivitě – a pak ne vždy vycházíte dobře se sousedy nebo máte skony nepohodnout se se svými hosty. Váš dům je skvělé místo pro osoby, které žijí spokojeně samy se sebou a nikoho k sobě nechtějí, nebo pro lidi, kteří chtějí podnikat z domova. Jednička posiluje odhodlání a její energie vybízí k nezávislosti a svobodě. Proto není ideální žít na adrese pod tímto číslem, pokud hledáte životního partnera nebo třeba dobré kamarády.

Číslo domu 2

Bydlíte v místě, které vám nabízí ideální podporu při budování pevných a láskyplných vztahů. Příbuzní i přátelé vás rádi navštěvují, protože je tu atmosféra pozitivní energie a klidu a vy jste doma plní ochoty pomáhat každému, kdo to potřebuje. Dvojka poskytuje příležitost vytvořit místo harmonické jak pro rodinu, tak pro přátelské spolubydlení. Pozor jen, abyste tady nepropadali pohodlnosti, zvláště pokud k tomu máte sklony. Klid a pohoda dvojky totiž mohou svádět k lenosti, odkládání úkolů a ustrnutí na místě.

Foto: Prostock-studio, Shutterstock.com

Milujete své hosty a jste oblíbení hostitelé? Možná vám k tomu pomáhá i energie, kterou má číslo vašeho domu.Foto: Prostock-studio, Shutterstock.com

Číslo domu 3

Dům či byt s tímto číslem je zvlášť příhodný pro umělce nebo lidi pracující v tvůrčí profesi. Trojka podporuje optimismus, tvořivost a životní sílu a hodí se pro ty, kdo se rádi druží se sousedy a rádi k sobě zvou hosty. Toto číslo probouzí kreativitu a váš domov je zřejmě dost originální: Možná často malujete či přemísťujete nábytek nebo zdobíte stěny novými obrázky – anebo po tom alespoň toužíte. Vliv tohoto čísla se ovšem může projevit jistou lehkovážností, nedůsledností a zbytečným utrácením, zvlášť když žijete s rodinou.

Číslo domu 4

Toto číslo podporuje disciplínu, organizaci a odpovědnost, a je to tedy skvělé bydlení, pokud chcete budovat podnikání, tvrdě pracovat, rozšiřovat rodinu nebo se soustředit na vydělávání peněz. Je to také vhodné místo k životu, hledáte-li stabilitu nebo plánujete mít tradičně zařízený i vedený domov. Jestli jste ovšem svobodomyslné a rozevláté bytosti, možná vám bude toto číslo brzdit rozlet či kreativitu. Vliv čtyřky posiluje pěstování rostlin, a pokud vás to láká, začněte zahradničit (klidně i na minizahrádce), budete velmi úspěšní.

Číslo domu 5

Dům s tímto číslem podněcuje k přemýšlení a filozofování, atmosféra pětky ovšem zároveň udržuje aktivitu a dynamiku a podporuje komunikaci, takže je to bydlení vhodné pro ty, kdo se rádi baví mezi lidmi a chtějí žít po svém. Toto číslo posiluje dobrý vztah k sousedům a touhu po cestování a seznamování. Nemáte rádi změny a chcete stabilitu? Tady ji nehledejte, pětka svědčí těm, kdo chtějí žít trochu „bez plánu“. Zato pokud jste se rozvedli či rozešli a hledáte sami sebe (a partnera), tenhle domov je pro vás to pravé.

Foto: fizkes, Shutterstock.com

Jestli věříte na numerologii, pak musíte vědět, že i číslo vašeho domu ovlivňuje vaši schopnost i ochotu být sám anebo se s někým seznámitFoto: fizkes, Shutterstock.com

Číslo domu 6

Váš domov je ideální pro osoby, které milují rodinný život. Své obyvatele vede k porozumění, rozvážnosti a také k pořádku. Pokud tedy nejste zrovna pořádkumilovní, budete se tím tady hodně trápit. Šestka posiluje vyrovnaný milostný život a nabízí harmonii a pohodu nejen dospělým, ale i dětem a domácím mazlíčkům. Jestli ještě žádné nemáte, toto číslo vás bude motivovat, abyste si je pořídili, a bude ve vás povzbuzovat empatii a zodpovědnost. Díky šestce se vaši hosté budou cítit bezpečně a spokojeně.

Číslo domu 7

Obyvatelé domu s tímto číslem jsou vedeni k tomu, aby se vyhýbali všemu povrchnímu. Na první pohled mohou dokonce působit trochu zvláštně a příliš vážně. Toto místo je vhodné pro lidi, které zajímají věci mezi nebem a zemí a vnitřní klid hledají při procházkách přírodou. Líbit se tu bude introvertům, spisovatelům či badatelům a těm, kdo mají doma rádi ticho a klid. Pokud chcete žít v harmonii se sedmičkou, musíte se vyhnout nepořádku i „nepořádným“ myšlenkám a také bujarým večírkům a ledabylému způsobu života.

Číslo domu 8

Žijete-li v domě s tímto číslem, jste zřejmě ambiciózní nebo se takoví snažíte být. Osmička totiž povzbuzuje ctižádost a touhu po úspěchu, je to tedy skvělé místo pro osoby, které chtějí vydělat peníze anebo budují kariéru (a je jedno v jakém oboru). Toto číslo podporuje rychlou regeneraci, což umožňuje plnit každodenní program a pokračovat v usilovné práci. Chcete mít domov uvolněný a pohodový, máte rádi volnější projekty a nikam se neženete? S osmičkou za zády to moc fungovat nebude a budete si možná připadat trochu jako lenoši.

Číslo domu 9

Váš dům má láskyplnou energii, která přitahuje kamarády i hosty. Devítka podporuje životní sílu a nadšení a povzbuzuje nová přátelství. Také vede k neuhýbání, otevřenosti a prosazování vlastních názorů, a pokud k vám přijdou hosté, asi vám o sobě mnohé prozradí – a vy jim o sobě také. Toto číslo podporuje chuť odpouštět a nezištně pomáhat – devítka svým obyvatelům nabízí možnost změnit svět k lepšímu. Ale nespolečenští introverti tady velké štěstí pravděpodobně nenajdou, i když se budou snažit.

Horoskop na každý den pro vaše znamení najdete na Proženy.cz.

Načítám