Hlavní obsah

Dioptrické brýle a slunce – zaostřeno na perfektní vidění

Foto: Rodenstock

Hitem léta jsou sluneční brýle s dioptriemiFoto: Rodenstock

V letních měsících se bez slunečních brýlí zkrátka neobejdete. Ostré sluneční paprsky mohou oči dráždit a způsobovat jejich slzení, proto řeší mnoho lidí s oční vadou věčné dilema: sluneční, nebo dioptrické brýle?

Článek

Často se musíte rozhodovat, zda sáhnout po slunečních brýlích, které vás ochrání před paprsky, anebo po dioptrických, jenž korigují oční vadu. Ač se to nezdá, pro oči je nebezpečné nejen přímé slunce, ale i jeho odraz a nepřímo dopadající UV záření. Kvalitní čiré dioptrické brýle nás před tímto zářením ochrání, ale s oslněním nebo odraženými paprsky si neporadí. Kvalitní UV filtr je u brýlí Rodenstock naprostou samozřejmostí. Věděli jste, že si můžete nechat vyrobit sluneční brýle přímo ve vašich dioptriích?

Foto: Rodenstock

Vybavte své sluneční brýle dioptriemiFoto: Rodenstock

Foto: Rodenstock

Chraňte svůj zrak před sluncem stylově, s dioptrickými slunečními brýlemi RodenstockFoto: Rodenstock

Sluneční brýle, nebo dioptrické?

Sluneční brýle můžete nosit víceméně po celý rok. Největší sezona je ale v letním období. Ale většina lidí potřebuje i brýle dioptrické. Pokud k nim patříte a nevyhovují vám kontaktní čočky v kombinaci se slunečními brýlemi, máte daleko širší možnosti pohodlného vidění a současně ochrany zraku. Rodenstock nabízí sluneční dioptrické brýle na všechny vzdálenosti v tradiční Rodenstock kvalitě.

Zákaznická zkušenost

 „Začínal jsem s dioptrickými klipy, ale nebylo to ono. Byly těžké, překážely řasám, špatně se čistily a nosily. V optice mi umožnili vsadit dioptrická skla do mých oblíbených slunečních obrouček. Vybral jsem si intenzitu zabarvení a odstín s povrchovou úpravou. Kvalita zpracování i výsledná cena mě příjemně překvapily. Nedám už na tyto brýle dopustit. Díky zvýšenému kontrastu je v nich vidět např. i v obchodě, někdy je ale ze slušnosti k ostatním vyměňuji,“ říká spokojený zákazník.

Foto: Rodenstock

Věděli jste, že své oblíbené sluneční brýle můžete vybavit dioptrickou brýlovou čočkou?Foto: Rodenstock

Vybavte své sluneční brýle dioptriemi

Máte oblíbené sluneční brýle? Vybavte je dioptrickými skly a můžete i za plného slunce skvěle vidět. Tmavé brýle už v dnešní době nemusí být jen moderní doplněk, ale plně funkční pomocník i v případě potřeby korekce zraku.

Můžete si dokonce vybrat i míru zatmavení a širokou paletu barev. Barva čoček, kromě vizuálního efektu, přináší další výhody, jako je například lepší vidění za jízdy nebo při sportu.

Snížit oslnění a odlesky nebo zvýšit pohodlí při vidění za plného slunečního záření vám pomohou barevné polarizované brýlové čočky nebo barvy SunContrast, které zvýrazní každý detail.

Foto: Rodenstock

Brýlové čočky Rodenstock poskytují ochranu i v extrémních podmínkách – lepší vidění s maximálním kontrastemFoto: Rodenstock

Více než jen sluneční brýle. Sluneční brýle s dioptriemi!

Při správné volbě není poznat, že se jedná o dioptrické brýle a vy se už nemusíte vzdávat sportování nebo čtení na dovolené, protože vám kombinace kontaktních čoček, slunečních brýlí a vody prostě nevyhovuje. S výběrem a možnostmi vám pomohou naše partnerské oční optiky, které nabízí značkové produkty Rodenstock.

Sluneční brýle Rodenstock Video: Rodenstock

Reklama

Načítám