Hlavní obsah

Dopřejte si čistý vzduch po celý rok

Reklama

Většina z nás tráví až 90 % svého života uvnitř bytů a budov, kde je vzduch překvapivě často špinavější než venku. Právě v našich domovech, kde se cítíme nejbezpečněji, je nejvyšší koncentrace látek, které mohou škodit lidskému organismu – jedná se především o prachové částice, zvířecí srst, roztoče, těkavé chemické sloučeniny uvolňující se například z koberců a záclon, tabákový kouř, vzdušné plísně nebo pyl.

Článek

Čističky vzduchu jsou vhodné nejen pro domácnosti alergiků, ale doporučují se i zdravým lidem k trvalému celoročnímu použití. Mezi nejúčinnější čističky patří ty, které mají pětiúrovňový filtrační systém. Speciální filtry (1 – antistatický, 2 – antibakteriální, 3 – HEPA filtr, 4 – antialergický a 5 – filtr s aktivním uhlíkem) působí při čištění vzduchu jako neprůchodná bariéra jak pro nečistoty, tak i viry a bakterie. Čistička vzduchu Therapy Air iOn (PWC-570) vzduch nejen dokonale čistí, ale navíc ho obohacuje o velmi prospěšné záporné ionty (vzdušné vitaminy). Maximální vzduchový výkon čističky je 328 m³/h. To znamená, že za hodinu je schopná při maximálním výkonu přefiltrovat veškerý vzduch v místnosti o rozloze cca 130 m2!

Čistička vzduchu Therapy Air iOn (PWC-570) od společnosti Zepter International

Chcete o čističce vzduchu Therapy Air iOn vědět více? Navštivte www.zepter.cz nebo www.zepterclub.cz a kontaktujte svého nejbližšího reprezentanta Zepter Home Care.

Navštivte reprezentační prodejnu Zepter v ulici Spálená 55, Praha 1 (Metro B – Národní třída). Zde si můžete prohlédnout a zakoupit veškerý sortiment zboží společnosti Zepter.

Reklama

Související témata:

Načítám