Hlavní obsah

Editorial: Zasmějte se s námi!

Foto: thinkstock

Tento týden se s námi zasmějete!Foto: thinkstock

Reklama

Jeden typ článků je v naší redakci obzvlášť oblíbený – ten, který se věnuje vtipům. Už jsme tu měli vtipy o mužích i ženách, teď jsou na řadě děti a rodičovství. Scénář je ale vždycky stejný.

Článek

Články o nejlepších vtipech „vyfasovala“ Lucka Müllerová. Celý proces tak začíná tím, že se Lucka na své židli celé odpoledne svíjí smíchy. Hledá totiž ty nejlepší vtipy. O pár hodin později se začne smíchy svíjet Jana Netopilová – neklamná známka toho, že Lucčin text doputoval k editorkám.

Obvykle krátce po Janě se redakcí rozlehne hýkání – směje se Michal Snížek. Po určité pauze se pak ozve další zvuk, který vlastně ani nedokážu popsat. Kdo zná naši fotografku a fotoeditorku Gretu, ví, o čem mluvím:-). A jako poslední se smíchy válím já – obvykle s velkým nadšením předčítám nahlas vtipy, které už všichni ostatní slyšeli třikrát. Na poradě pak všichni usilovně přemýšlíme, jaké vtipné téma bychom Lucce ještě vymysleli.

Ty nejlepší vtipy o dětech a rodičích si u nás můžete přečíst už dnes. Doufám, že vás pobaví stejně jako nás v redakci:-). A v týdnu pak na vás čeká obvyklá porce čtení zábavného i smutnějšího – ale takový už je život.

Foto: Ondřej Hošt

Jana Chmelíková tentokrát vařila s Janou Šafránkovou z VyškovaFoto: Ondřej Hošt

Pokud po přečtení některých méně veselých témat propadnete chmurám, zkuste svoje štěstí. V našich soutěžích můžete tento týden vyhrát sadu parfému a tělového mléka značek Estée Lauder nebo DKNY. Soutěže najdete ZDE. V Seznam tipu na vás zase čekají zajímavé slevy – tento týden si můžete koupit například laserovou omlazovací a léčebnou kúru, permanentní epilaci celého těla nebo wellness den plný zážitků. Všechny slevy najdete ZDE.

Přeji vám příjemný, byť sychravý týden

Reklama

Načítám