Hlavní obsah

Editorial: I vy můžete být v našich článcích!

Foto: Greta Blumajerová

Zapojte se do tvorby svých oblíbených stránek!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

ProŽeny.cz děláme pro vás, a proto jsme rádi, když se k nám při tvorbě článků připojíte. Možností máte hned několik!

Článek

Docela často vás vyzýváme, abyste se do naší redakční tvorby zapojili. Děláme to hlavně proto, že nás těší, když jsou naši čtenáři součástí toho, co je baví. Musím smeknout před všemi odvážlivkyněmi i odvážlivci, kteří už naší redakcí prošli. Ale pořád je více těch, kteří by sice možná chtěli, ale odvahu k tomu ještě nesebrali :-). A tak bych tu dnes ráda provedla takový plošný nábor.

Umíte vařit? Výborně! A jste muž? Skvělé! Rubrika Chlap v kuchyni je vám zcela k dispozici! A pokud jste žena, nezoufejte – Klárka pro vás určitě najde nějaké pěkné téma na Souboj receptů, v němž zcela jistě zazáříte :-). V obou případech se můžete hlásit na její e-mail klara.strihavkova@prozeny.cz.

Napsat můžete i naší módní redaktorce Janě. Důvody k tomu můžete mít různé. Máte například chuť zkusit si roli modelky a nafotit s námi některý z módních editorialů? Prosím, máte šanci! Nebo byste ráda prožila módní proměnu, ale sama jste si na podobně radikální krok dosud netroufla? Napište nám o tom!

Jana navíc připravuje i novou rubriku – chystáte se na ples nebo na tematickou party a nevíte, co si obléci? Napište nám, přiložte několik vlastních fotek a popis události, která vás čeká, a Janča vám navrhne několik outfitů, které vám budou slušet. Všechny tyto prosby (a samozřejmě i další náměty) můžete směřovat na její e-mail jana@prozeny.cz!

Děláme ProŽeny.cz pro vás, a tak budeme opravdu rádi, když se k nám připojíte, nebo nám aspoň napíšete, co by vás bavilo nebo co byste na těchto stránkách rádi viděli!

Přeji Vám příjemný týden

Reklama

Načítám