Hlavní obsah

Editorial: Kdo dokáže, že jste krásná? Možná vaše děti

Foto: Jakub Jurdič

Čtenářky pravidelně fotíme v prádle! Co čekat od nejnovějšího boudoirového dýchánku?Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Podle nedávného průzkumu by o sobě jen jedna žena ze sta  řekla, že je krásná. Kdo za to může? Minulá doma, nešťastné vztahy, asi i lidská nátura sama o sobě. Kdo to změní? Možná vaše děti.

Článek

Příští týden se slaví Mezinárodní den žen. O to smutnější je připomenout si při tom, jak málo dam si vlastně věří.

Když se hroutí vztah, ženy většinou zpytují vlastní svědomí a zkoumají, kdy přesně byly špatnou manželkou/milenkou/vrbou, že od nich jejich milý překvapivě s lehkostí utekl za jednou milejší, která po něm (zatím) nic kromě sexu nechce. Chybu, i přes často zjevný důvod, hledají zpravidla u sebe. A zdravé sebevědomí? Podle nedávného průzkumu značky Dove prý jen jedna žena ze sta „připustí“, že by třeba náhodou mohla být krásná...

Podobně na tom byla vlastně i naše čtenářka Ivana, která by si sama na boudoirové focení v prádle nikdy netroufla. Naštěstí má dceru, která má v tomto směru odvahy za obě. A tak nám do redakce napsala e-mail s tím, že by mámě po těžším životním období ráda dopřála také trochu toho hýčkání. A kdy jindy oslavit ženskost než před MDŽ?

Až paní Ivanu uvidíte (už ve středu u nás na ProŽeny.cz), doufám, že společně uznáme, že kromě toho, že je milá, silná a skromná, je také krásná. A moc!

Mámy toho svým dětem přece od narození dávají tolik. Tak je v pořádku, když se karta pro jednou (ale ne naposledy) obrátí.

Užívejte si týden a ve středu v našem internetovém „boudoirovém ateliéru“ na viděnou!

Reklama

Načítám