Hlavní obsah

Editorial: Kdo vyhrál velkou soutěž receptů?

Foto: Greta Blumajerová

Kdo vyhrál v naší velké kuchařské soutěži?Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Naše velká čtenářská soutěž o šikovné pomocníky do kuchyně je ve finále! Během června nám do redakce přišlo několik stovek vašich receptů. Kdo vyhrál?

Článek

Naši redakční specialisté na vaření – Jana Ch. a Michal – měli v uplynulých týdnech dost hektický program. Bedlivě totiž sledovali nekončící příval nových receptů, které jste nám posílali. Z nich pak zodpovědně vybrali desítku nejlepších, jejichž autorky a autoři od nás získají skvělé ceny od společnosti ETA.

Vyhrát jste mohli například víceúčelový kuchyňský robot ETA Gross s mixérem, víceúčelovou pečicí pánev, kamenný a litinový gril Vital, ruční šlehače ETA Promise, tyčové mixéry ETA Fisso nebo ruční mixéry ETA Masha. A které recepty jsme vyhodnotili jako nejlepší? Podívejte se na ně!

Vítězům gratulujeme! A vám ostatním doporučuji, abyste rubriku Vaše recepty důkladně propátrali! Najdete tam spoustu skvělých tipů.

Přeji vám úspěšný týden!

Reklama

Související témata:

Načítám