Hlavní obsah

Editorial: Náš chlap vám drásá nervy. Je to špatně?

Foto: Greta Blumajerová

Znáte našeho chlapa Josefa Hausmanna? A milujete ho, nebo nenávidíte?Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Ženský magazín ProŽeny.cz má mužského rekordmana. Cenu za největší počet diskusních příspěvků pod články získává… Josef Hausmann! Ano, to je ten pán, co mnohým z vás každý čtvrtek zvedá mandle :-).

Článek

Josef Hausmann je mužský šovinista, nijak se za to nestydí, což je zjevné z každé věty, kterou vypustí z úst (respektive v našem případě ze svého počítače). Pan Hausmann (případně pan dr. J. H., jak mu říkají ty z vás, které si tu podezřelou osobu neváhaly vygooglit) se s kritikou žen ve svých příspěvcích opravdu nemaže. Řečeno jazykem některých diskutujících „si z žen dělá fackovacího panáka, prezentuje své názory hodné jeskyně (do níž by se podle mnohých z vás měl okamžitě nastěhovat), svým egoistickým psaním dosahuje sebeuspokojování a ventilace podpantofláče, který doma nesmí ani ceknout“.

Foto: Greta Blumajerová

Michal si zakouzlil, a výsledkem jsou tři skvělé recepty na zapečené brambory, které najdete v dnešním článku. Osobně vřele doporučuji ty s nivou a kukuřicí!Foto: Greta Blumajerová

I jmen už si tento autor, který plní naši rubriku Jak to vidí chlap, vysloužil víc než dost – zapšklej, arogantní, záludnej, sobec, chamtivec, cvok, zamindrákované monstrum, ubožák, trapný, ublížený, zakomplexovaný egocentrista. Občas je ale i vtipný, trefný, podle mnohých z vás dokáže perfektně vystihnout třecí plochy mezi mužským a ženským světem.

V diskusích často přemítáte, na jaké planetě Josef Hausmann žije (a zda na ní žije sám, nebo s nějakou nešťastnicí, která trpně snáší jeho manýry), počítáte jeho mindráky a uvažujete, kolik žen už s ním během jeho života „zametlo“. Pro našeho rekordmana, jehož texty jsou „emocionální smršť, která musela dát zabrat – úplná makačka na bednu“, máte dokonce i dobře míněná doporučení – například aby si v sexshopu zakoupil nafukovací pannu (doporučovaný model „Nezbedná sousedka" je prý k sehnání za sympatických 749 korun).

Foto: Marie Bartošová

Jedna z našich čtenářek si tento týden vyzkouší, jak jí sluší krajkaFoto: Marie Bartošová

Případně jste nad „stupidity“ Josefa H. povzneseny. Což je dobře. Protože tak by to mělo být :-). Josef Hausmann má na vzájemné vztahy mezi muži a ženami svůj názor, a právě o něm píše. Vy, naše čtenářky a čtenáři, si jeho články můžete přečíst, nebo je můžete ignorovat, můžete se u nich zasmát, nebo  se rozčílit. Můžete na ně reagovat v diskusi, nebo je přečíst kolegovi. Můžete si je přečíst s nadhledem a úsměvem na rtech, nebo je vzít zcela vážně. Záleží jen na vás a vašem vkusu, názorech či náladě. A to je fajn, nemyslíte?

Přeji vám úspěšný týden!

Reklama

Načítám