Hlavní obsah

Editorial: Nová soutěž o luxusní pohovku vás bude bavit!

Foto: Greta Blumajerová

Pokud by se vám domů hodila nová pohovka, jste na správném místě!Foto: Greta Blumajerová

Reklama

Dnes pro vás máme hned dvě příjemné novinky – spouštíme inovovanou záložku „Vaše fotky“, a navíc vyhlašujeme soutěž, v níž můžete vyhrát sedačku Polstrin v hodnotě 60 tisíc korun!

Článek

Tradiční sekci „ Vaše fotky“ vracíme na stránky ProŽeny.cz poté, co jsme ji výrazně „omladili“ a vylepšili. Můžete do ní nahrávat fotky vašich dětí, mužů i zvířat, najdete v ní ale i řadu novinek. Postupně ji totiž chceme zaplnit fotogaleriemi na různá témata, do nichž budete moci nahrávat své fotky vy, naši čtenářky a čtenáři, a navíc máme v plánu i řadu soutěží.

Foto: archiv

Sestava sedací soupravy na fotografii je pouze ilustračníFoto: archiv

První z nich startuje už dnes! Hlavní výhra je přitom opravdu lákavá – luxusní sedací souprava Órión od firmy Polstrin v hodnotě 60 000 Kč! Co musíte udělat, abyste ji získali? Jednoduše klikněte zde a zapojte se do naší fotosoutěže! Tématem fotek je „Váš život se sedačkou“. Vyfoťte tedy sebe, svou rodinu a své miláčky na sedačce a foto vložte po přihlášení do fotogalerie. Fotku pak můžete rozeslat všech známým a příbuzným a poprosit je, aby pro vás hlasovali :-). Sedací soupravu získá soutěžící, jehož fotka nasbírá nejvíce hlasů.

Tak foťte a sdílejte! Přeji vám hodně štěstí :-).

Reklama

Načítám