Hlavní obsah

Editorial: Novinka pro milovnice módy. Sloupek Kláry Vytiskové!

Foto: Greta Blumajerová

Náš tým se tento týden rozroste o další významnou posiluFoto: Greta Blumajerová

Reklama

Sloupky výrazných osobností mají na ProŽeny.cz tradici. Psala je pro vás Eva Bachmannová, uštvaná matka Pavlína Kodrová i Veronika Žilková. A nyní se o své nevšední názory dělí oblíbený Josef Hausmann :-).

Článek

Posledních pár měsíců jsme si pohrávali s nápadem na další sloupek – tentokrát módní. Dlouho jsme přemýšleli, koho bychom oslovili s návrhem na spolupráci. Chtěli jsme osobnost, která má talent, je ve svém oboru úspěšná a nám se její tvorba líbí. Zároveň by ji ale měla zajímat móda, o této oblasti by měla také něco vědět a navrch by bylo fajn, kdyby dotyčná žena (protože na ženu jsme od začátku mysleli) měla i osobitý, originální styl.

Dumali jsme nad tím opravdu dlouho, proběhlo několik brainstormingů a pak jsem si jednoho pátečního odpoledne uvědomila, co se to ke mně line z vedlejší kanceláře za zvuky. „Push me, and then suddenly hold me, I am standing here for you only, only…“.

Takový ten pocit, že jste právě tuhle písničku nedávno slyšeli. Vlastně jste ji slyšeli mnohokrát, v kavárnách, autě, na ulici…

You're not there

Keep on fighting for survival

I'm standing close but you're the fighter

Keep on fighting for survival

I´m the engine

And you're the driver

Foto: Jakub Jurdič

Klára pro vás bude nově psát módní sloupkyFoto: Jakub Jurdič

A pak mi to došlo! Klára! Klára Vytisková, jejíž kapela Toxique nahrála moji oblíbenou písničku Shout. Klára, která pod jménem KLARA. nedávno rozjela i sólovou kariéru, jejíž první vlaštovkou je právě písnička Survival, kterou tu Michal pravidelně pouští :-). Klára, která skvěle zpívá, na ulici ji rozhodně nepřehlédnete a je blázen do módy!

Oslovili jsme ji, souhlasila. A tak se teď každou druhou středu můžete tešit na její módní sloupky nazvané Klára a její modely. Začínáme už tento týden!

Přeji vám příjemné léto

Reklama

Související témata:

Načítám