Hlavní obsah

Exkurze do světa trendů. Inspirujte se!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Podzimní sezona přichází a s ní i spousta nových trendů, které bude radost nosit. Udělejte si s námi malou módní exkurzi a prohlédněte si ty nejzdařilejší kusy z nové kolekce Halens!

Článek

Zatímco ze sychravého počasí má většina hrůzu, podzimní móda v nás vyvolává hotovou nákupní horečku. Krajkovaný top, vzorovaná halenka nebo kožená bunda? Rozhodnutí je jen a jen na vás!

Zahalte se do krajky

Zásada číslo jedna? Zapomeňte na nudu a vsaďte na efektní materiály. Třeba krajku! V jemných šatech můžete vyrazit na večírek, ale i do práce, v šatníku se vám neztratí ani krajkovaný top. Kromě světlých a krémových barev můžete obléknout i dramatickou černou. Ve spojení s květinami vypadá úžasně.

Svůdná krajka by vám na podzim rozhodně neměla chybět! Dáte přednost šatům, nebo topu?

Potisky jsou v kurzu!

Módní záležitostí budou také lehké halenky s nejrůznějšími potisky a vzory. Slušet jim to bude s úzkými kalhotami i pouzdrovou sukní. S kombinacemi si hlavu lámat nemusíte – držte se jednoduše pravidla – čím nápadnější potisk, tím jednodušší spodní díl.

Lehké, vzdušné a stylové. Vzorované halenky budou trefou do černého!

Trend podzimu? Kůže!

Děláte si zálusk na nový kabátek nebo bundu? Porozhlédněte se po kůži nebo její imitaci. Kožené přitom mohou být jen rukávy. Body navíc získáte za zdobné detaily, ať už půjde o nýty, kožešinový límec nebo výrazné zipy.

Kožená, případně koženková bunda je letos doslova módní nezbytností

Stylové svetry jako základ

Zachrání vás v chladnějších dnech a ke všemu vypadají skvěle. Zásobovat byste se měly módními pulovry v nejrůznějších barvách a provedeních. V kurzu zůstávají proužky, bodují i jemné pastelové odstíny a svetry s oky, které ovšem vyžadují tílko případně triko s dlouhým rukávem vespodu.

Svetříky jsou základem každého podzimního šatníku. Vyberte si ty nejkrásnější!

Hřejivé šátky i šály

Žádný podzimní look by nebyl kompletní bez šály nebo šátku. Doporučujeme investovat klidně i do více kousků, které můžete prostřídat a váš kabát nebo svetr tak dostane úplně nový rozměr. Módní budou šátky s květinovými potisky, ale i objemné šály, do kterých se dá příjemně zachumlat.

Šátky a šály promění každý outfit. Díky jejich příznivé ceně si jich navíc můžete pořídit více a střídat je podle libosti

Zamilovaly jste se do proužkovaného svetru, kožené bundy nebo šálky? Veškeré kousky (a samozřejmě mnohem více) nakoupíte na Halens.cz!

Související témata:

Načítám