Hlavní obsah

Extrémní dávka ženskosti! Tyhle šaty, sukně i body nadchnou všechny milovnice krajky

Foto: Jakub Jurdič

Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Z obchodů v podstatě nemizí, a přesto se vám rozbuší srdce pokaždé, když ji uvidíte v nových kolekcích. Patříte mezi zaryté obdivovatelky krajky? Podívejte se, co se v jejím světě zrovna děje.

Článek

Z letní módy zůstaly jen poslední zbytky a obchody se postupně plní novými kolekcemi. A právě z těch stylistka Šárka Štursová vybírala krajkové kousky. Zamilujete se do květovaných šatů, midisukně, halenky nebo si půjdete vyzkoušet body?

V objetí květin

Kombinace krajkových rukávů, lemů a květinového potisku je zkrátka neodolatelná! Tím spíš, když se toto spojení objevuje na dlouhých, bohémsky vyznívajících šatech. Nejde přitom o kus, který byste neunosily zkraje podzimu. Šatům bude svědčit i přítomnost koženého křiváku nebo letecké bundy s beránkem – ta bude v nadcházející sezoně trendy.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (Topshop, 1999 Kč), boty (Topshop, 1999 Kč), náramky (Dyrberg/Kern, 2799 Kč za kus), prsteny (Lindex, 99 Kč za set), kožená kabelka (Coccinelle, 7200 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Ve znamení ženskosti

Sukně, která zdůrazňuje pas, sahá těsně pod kolena a zdobí ji krajka. Umíte si představit ženštější kousek? Zvýšený pás krásně prodlouží siluetu, takže se jí nemusejí bát ani ženy s menší postavou. Ty by jen měly vyměnit platformu za klasický podpatek.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: sukně (MAX&Co., 4800 Kč), triko (Orsay, 199 Kč), boty (Topshop, 999 Kč), sluneční brýle (Karen Millen, 2999 Kč), kabelka (Promod, 499 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Stylové vrstvení

Oblíbený krajkový top nemusíte nosit jen s kalhotami. Co takhle vyzkoušet ho se šaty? Top můžete spárovat s různě střiženými modely, problematické by mohly být jen šaty příliš vypasované.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: halenka (Promod, 949 Kč), šaty (Lindex, 999 Kč), boty (Topshop, 2999 Kč), náramky (Topshop, 399 Kč za set), kožená kabelka (Coccinelle, 3600 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Odvážné body

Body vám nemusí sloužit jen jako spodní prádlo. V kombinaci s vyššími kalhotami (dají se nahradit i delší sukní do pasu) vypadá fantasticky. Ohlídat si samozřejmě musíte jeho průsvitnost. Jestliže se v samotném body necítíte, přidejte nějaký další svršek.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: body (H&M, 799 Kč), kalhoty (H&M, 849 Kč), sluneční brýle (Lindex, 199 Kč), kabelka (MAX&Co., 5400 Kč), kožené boty (MAX&Co., 8600 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Láska ke krajce

Jak jinak vyznat krajce city než s pomocí nepřehlédnutelných šatů? Vyberte si střih podle typu svojí postavy a užívejte si následné lichotky. Pozor, při krátkých délkách a užších modelech se často vyplatí vyměnit vysoké podpatky za nižší variantu.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: šaty (Karen Millen, info o ceně v obchodě), kožená kabelka (Coccinelle, 7200 Kč), boty (Gino Rossi, 890 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Chcete být modelkou? Přijďte na casting!

Modelku Moniku Piskovou zastupuje prestižní agentura Czechoslovak Models. Sníte i vy o tom, že se stanete modelkou? Přihlaste se na castingy v rámci ročníku 2017! Ty proběhnou v září a říjnu na deseti místech v České republice i na Slovensku. Předchozí registrace ani hlášení není nutné, stačí jen přijít na kterýkoli z vypsaných castingů. Podmínky jsou následující: věk 13 až 19 let, minimální výška 174 cm a trvalý pobyt v ČR nebo SR. Kompletní pravidla najdete na webu cztm.cz.

Staňte se Tváří Proženy.cz 2017

Pokud nesplňujete předchozí parametry, a přesto si chcete práci modelky vyzkoušet, zúčastněte se naší soutěže Tvář Proženy.cz 2017. Bude určena všem ženám, kterým je více než 20 let, jsou fotogenické, baví je móda a chtějí se podívat do zákulisí módního světa. Na podzim vyhlásíme, kam můžete posílat svoje fotografie, takže máte celé léto na to, vybrat tu nej. Podmínky jsou jasné: věk 20+, trvalý pobyt v ČR, zdravá pleť i vlasy a souměrná postava. Vítězka si vyzkouší, jaká je práce opravdové modelky, a čekají na ni i další milá překvapení.

Náš tým a poděkování 

  • Styling - Šárka Štursová
  • Vizáž - Janka Letková
  • Modelka - Monika Pisková (Czechoslovak Models)
  • Kukuřičné bludiště Kukuřičáci - Adresa: Dukelských hrdinů, Rakovník, www.kukuricaci.cz

Kolik krajkových kusů máte v šatníku vy?

  • Komerční sdělení -
  • Tento článek vznikl ve spolupráci Proženy.cz a agentury Czechoslovak Models -

Reklama

Načítám