Hlavní obsah

Fádní sex? Oživte ho sledováním!

Foto: shutterstock.com

Zajímají vás taje cizí ložnice?Foto: shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Voyeuři neboli šmíráci! Myslíte si, že mají pré hlavně v létě? Omyl. Vždyť i v zimě se souloží! A jak známo voyeuři sex druhých milují... Znamená to ale, že jsou úchylní? A nezatoužila jste i vy se podívat, jak „to dělá" sousedka?

Článek

Někdo se dívá…

Pokud se mám řídit definicí, pak voyeurismus je prastará vášeň, v přehnané míře se dokonce mluví o úchylce. Přijde mi to ale v dnešní době, kdy je internet plný domácích videí, trochu přehnané. Každý, kdo se rozhodne nakouknout do taje cizí ložnice, je podle mě takový malý voyeur, takže bych to s těmi definicemi moc nepřeháněla. Uznávám, že mít kameru na veřejném WC nebo v převlékací kabince není nic příjemného, a souhlasím s tím, že je to trestné.

Není voyeur jako voyeur

Sexuologové mají jasno. Voyeura dostává pozorování sexu, zatímco jeho účast by si klidně nechal ujít. Z osobního kontaktu má strach. Dalším typem je obyčejný člověk, říkejme mu třeba Pepa, který se jen potřebuje navnadit před samotnými hrátkami se svou partnerkou v teple domova. Ten si nálepku úchyláka určitě nezaslouží. Kde to ovšem hraničí s úchylkou, je případ zvířátkáře. Jak sám název napovídá, chodí a šmíruje kolem zemědělských družstev a sleduje, jak se páří mezi sebou zvířata.

Speciální případy jsou mnou nazvaní záchoďáci. To jsou ti, co precizně navrtávají díry do stěn záchodů, aby si pak mohli vychutnat své ukájení. A pozor byste si měly dát i na jedince vydávající se za dámské krejčí, fotografy aktů apod. Jestli se nechcete s takovým člověkem potkat a při slově voyeurismus se vám ježí všechny chlupy na těle, dobře si zjistěte, před kým se svlékáte.

Foto: shutterstock.com

Máte v ložnici nezakrytá okna?Foto: shutterstock.com

Jak se bránit?

Stala jste se terčem pohledu voyeura při svých hrátkách? Pokud narazíte na voyeura, bude nejlepší, když zachováte klid a nebudete si ho všímat. Podle odborníků nehrozí žádné riziko, že by vám ublížil nebo vás chtěl okrást apod. Ani volání o pomoc nebo policie vám nepomůže. Tím, že se díval, nic neprovedl a ještě se bude cítit ublíženě. Uvědomte si, že voyeur se dívá na svět úplně jinýma očima a bere ho jako jeden velký pornofilm, který se navíc promítá úplně zadarmo. Vlastně nejlepší by bylo, kdyby se voyeur srazil s exhibicionistou. Nic by se nestalo a uspokojeni by odcházeli oba. Ovšem pravděpodobnost tohoto střetu je velmi malá.

Než se vydáte na čumendu

Nechme ale výstřední úchyláky stranou a přiznejme si, že všichni v sobě kousek toho voyeura  máme. Neříkejte, že vás někdy nenapadlo, jaké by to bylo, vidět svou okouzlující a přitažlivou sousedku, jak si to rozdává se svým svalnatým manželem, aniž by měla tušení, že ji při tom pozorujete. Odhoďte stud a předsudky a směle do toho. Znám několik párů, kterým podobná zkušenost zachránila manželský sex.

Nezapomeňte ale dodržovat základní pravidla:

  • Pořiďte si dalekohled a oblečení tmavší barvy.
  • Základním vybavením šmíráka je i dlouhý plášť. Ne, nepleťte si to s exhibicionistou. Plášť se hodí v nepřehledném a nevlídném terénu.
  • Pokud se vám do zimy nechce, nevadí. Počkejte si, až se setmí, a poohlédněte se v teple vašeho domova do okolních rozsvícených oken.
  • Zhasněte světlo u vás doma. Jinak budete brzy ostatními odhalené. Možná budete překvapené, kolik lidí ve vašem okolí nechává bezostyšně nahlížet ostatní do svého soukromí. Přiznávám, že někoho i tahle myšlenka dokáže rozrajcovat, a tak nechává závěsy schválně roztažené.
  • Nikdy do rozjeté akce nezasahujte! Nemyslím, že byste jako začátečnice chtěly, ale nikdy nevíte, jaké chutě vás při novém objevování přepadnou. Tohle zkrátka voyeuři nikdy nedělají! Mají totiž z osobního kontaktu strach.

Tak příjemný lov zážitků a ať vás nikdo nevidí!

Načítám