Hlavní obsah

Famózní kouřové líčení: Jaké chyby nejspíš děláte?

 

Reklama

Co se týče make-upu, alespoň na Silvestra by mohl být trochu slavnostnější než ten každodenní (pokud na něj vůbec dojde). Velice trendy je kouřové líčení očí, které oceníte během celé plesové sezony. Že si na něj netroufáte? Mrkněte na náš super jednoduchý manuál.

Článek

Sebedokonalejší šaty a luxusní kabelka ztratí svůj lesk, pokud na silvestrovský večírek zvolíte špatné nebo vůbec žádné líčení. I když samozřejmě víme, že přirozená krása je nejlepší, ve večerních hodinách a v umělém osvětlení nevynikne nic tak dobře jako výrazné kouřové líčení očí, které i z nenápadné myšky vykouzlí oslňující krásku.

A protože přípravy na silvestrovskou noc vrcholí, rozhodli jsme se pro vás natočit precizní návod, jak „kouřovky“ udělat tak, aby vypadaly skvěle, podtrhly váš půvab a celý večer držely na místě. Podívejte se na video a naučte se kouřové líčení krok za krokem. Dozvíte se, co udělat ještě před samotným stínováním a jak díky papírovému kapesníčku dokonale podpoříte tvar svého oka. Ve videu se také setkáte s tmavým podkladem pod stíny a jeho výhodami. Jestli nemáte podobný produkt po ruce, nezoufejte. Bude vám stačit černá gelová linka „rozmazaná“ štětcem.

Tak co? Zkusíte letos kouřové líčení, nebo zůstanete u klasiky?

Děkujeme hotelu Chateau St. Havel za poskytnutí prostoru k natáčení. Chateau St. Havel, Před nádražím 1/6, 140 00  Praha 4, chateauhotel.cz. Náš dík patří i butiku Soline za zapůjčení šatů pro modelku. Butik Soline, Dušní 22, 110 00  Praha 1, soline.cz.

Reklama

Související témata:

Načítám