Hlavní obsah

Flitry posetý top nebo metalická sukně? Dokážeme vám, že se nehodí jen na večírek!

Foto: Denisa Szynkaruk

Metalickou sukni si nemusíte schovávat jen na večerFoto: Denisa Szynkaruk

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Konec škatulkování! I kousky, které se dají vnímat jako primárně večerní, můžete snadno zakomponovat do každodenního života. Je načase oprášit flitry poseté topy, metalické sukně i sametové kalhoty.

Článek

No uznejte, není škoda, abyste je oblékly jen jednou za čas? Pokud nechcete, aby se na vaše oblíbené večírkové kusy jen prášilo, pozorně si prohlédněte následující sestavy.

Sukně v barvě stříbra

Kovové odlesky jsou v módě už několik sezon, a tak je pravděpodobnost, že máte v šatníku obdobnou sukni, poměrně vysoká. S hřejivým, jednoduchým svetrem nicméně můžete spárovat i jakoukoli jinou efektní sukni (k objemnému vršku se hodí zejména kratší délky), ve které jste do této chvíle obrážely jen večírky. A pozor, v kurzu zůstává i vrstvení. Pokud vlastníte vršek s krajkovým lemem, oblékněte ho pod svetr a nechte decentně vykukovat.

Foto: Denisa Szynkaruk

Na foto: kožená sukně (H&M, 3999 Kč), svetr (Marks & Spencer, 1999 Kč), tenký svetr s krajkovým lemem vespod (Van Graaf, 2599 Kč), kožené boty (Wojas, 2799 Kč), psaníčko (Bijou Brigitte, 699 Kč), ponožky (Lindex, 129 Kč), hodinky (Bijou Brigitte, 799 Kč)Foto: Denisa Szynkaruk

Kardigan jako spojenec

Co s oblíbenými šaty, které těsně obepínají křivky? Dodejte jim na ležérnosti s pomocí delšího kardiganu a stylových tenisek. K odlehčení celku pomůže i kabelka ve tvaru vaku, kterou jednoduše přehodíte přes rameno. Kdo říkal, že outfit, ve kterém figurují šaty, nemůže být pohodlný?

Foto: Denisa Szynkaruk

Na foto: šaty (Mohito, 1499 Kč), kardigan (Lindex, 999 Kč), tenisky (Tosca Blu, 4300 Kč), kožený vak (Tosca Blu, 5500 Kč), prsteny (Bijou Brigitte, 249 Kč)Foto: Denisa Szynkaruk

Foto: archiv firem

Nejsou tenisky, jako tenisky. Který pár se líbí vám?Foto: archiv firem

Druhá tvář flitrů

Většina z vás je vnímá jako ryze noční spojence. Flitry ale můžete bez obav nosit i během dne. Dámský top klidně spárujte s oblíbenými koženými (potažmo koženkovými) kalhotami, a pokud vás tyto bundy baví, i s bomberem. Kromě kůže můžete samozřejmě vsadit i na denim.

Foto: Denisa Szynkaruk

Na foto: top (H&M, 999 Kč), bomber bunda (Reserved, 699 Kč), koženkové kalhoty (Mango, 899 Kč), boty (Reserved, 1299 Kč), prsten (Bijou Brigitte, 120 Kč), kabelka (Mohito, 549 Kč)Foto: Denisa Szynkaruk

Samet, samet a zase samet

Pokud se obchodům nevyhýbáte obloukem, budete se s tímto materiálem setkávat často. Je úplně všude! Stihly jste si koupit sametové kalhoty širšího střihu? Neschovávejte si je jen pro společenské příležitosti a zařaďte je do vašeho každodenního stylu. Začněte třeba kombinací s ležérním bavlněným tričkem a křivákem. Mimochodem, stejným způsobem můžete samozřejmě využít i jiné kalhoty s širšími nohavicemi.

Foto: Denisa Szynkaruk

Na foto: triko (Mohito, 199 Kč), kalhoty (Marks & Spencer, 2299 Kč), boty (Högl, 3999 Kč), koženková bunda (Mango, 1299 Kč), kožená kabelka (Van Graaf, 6999 Kč)Foto: Denisa Szynkaruk

V maxi délce

S nápaditou maxi sukní vymyslíte spoustu variant. Stylistka Mariya Patrovská ji doplnila tenkým rolákem a army bundou, a aby zachovala ženskou siluetu, přidala také pásek. Dobrou zprávou je, že této sukni budou slušet i boty bez podpatku. Od vysokých párů si tak můžete na chvíli odpočinout.

Foto: Denisa Szynkaruk

Na foto: rolák (Marks & Spencer, 1099 Kč), bunda (Mango, 1299 Kč), sukně (Mohito, 999 Kč), kožené boty (Högl, 3999 Kč), kabelka (Van Graaf, Moschino, 4699 Kč), pásek (Mohito, 299 Kč), náramky (Bijou Brigittte, 399 Kč)Foto: Denisa Szynkaruk

Foto: archiv firem

Pásek už dávno nepatří jen do poutek kalhotFoto: archiv firem

Která sestava se vám líbí nejvíce? Napište nám!

Související témata:

Načítám