Hlavní obsah

Tyhle krásky jsou oblečené do mléka! To není vtip, koukněte se!

Foto: AurumLight Studio

Metoda fotografa Jaroslava Wieczorkiewicze je opravdu ojedinělá!Foto: AurumLight Studio

Reklama

Tak tyhle šaty jsou opravdu sexy! Věřily byste, že jsou z mléka? Fotograf Jaroslav Wieczorkiewiz vytváří neuvěřitelné snímky, na nichž modelky halí do oděvů z tekutin. Jak to dělá?

Článek

Modelky původně polského fotografa Jaroslava Wieczorkiewize, který žije a pracuje v Londýně, mají těžkou práci – hodiny a hodiny stojí v ateliéru, nesmějí se ani pohnout, zatímco na ně asistent lije litry mléka. Výsledkem jsou krásné snímky ve stylu pin-up dívek z 50. let! Jen místo šatů mají jeho krásky na sobě litry mléka!

Foto: AurumLight Studio

Každou fotku tvoří zhruba 200 snímků, které fotograf složí do jediného obrazuFoto: AurumLight Studio

Jaroslav se na fotky, v nichž hrají hlavní roli krásné ženy a tekutiny, specializuje. Nepoužívá přitom žádné triky nebo počítačové úpravy. Během poněkud chaotického focení mají na sobě jeho modelky jen spodní díl bikin a fotografův asistent jim na různé části těla postupně vylévá džbánky mléka.

Jaroslav pak pohyb kapaliny zachycuje na snímky s rychlou expozicí. Každou fotografii tvoří zhruba 200 snímků, které pak ve Photoshopu sloučí do jednoho obrazu, a vytvoří tak iluzi, že dívka má na sobě šaty z tekoucího mléka. Jednotlivé snímky v grafickém programu jen vrství, nijak je nemění ani nevylepšuje.

Foto: AurumLight Studio

Z půvabných pin-up girls bude kalendářFoto: AurumLight Studio

„Je to únavná práce, ale stojí to za to,“ říká Jaroslav, jehož firma AurumLight Studio se specializuje na konceptuální fotografii, limitované edice kalendářů a reklamu. A takový bude i osud „mléčných dívek“ – i z těchto fotografií autor vytvoří ojedinělý kalendář.

Foto: AurumLight Studio

Jaroslavovy modelky musí být velmi trpělivéFoto: AurumLight Studio

Co říkáte, koupily byste si takový kalendář?

Reklama

Načítám