Hlavní obsah

Hanka (53) přišla o práci i o partnera. Po proměně začíná nový život!

 

Reklama

Třiapadesátiletá Hana potvrzuje teorii, že touha po změně vizáže bývá úzce spjatá s osobním životem. Tlustou čáru se rozhodla udělat za náročným obdobím, během kterého přišla o zaměstnání i manžela.

Článek

Dlouhé blond vlasy nosila Hana už od mládí. Po nelehkém období se ale odhodlala ke změně: „V současné době jsem nezaměstnaná a hledám si práci. Navíc mě po třiceti letech opustil manžel, takže jsem si říkala, že když už začínám úplně nový život, tak by to chtělo se vším všudy,“ napsala nám čtenářka.

Sympatické Hany se ujal kadeřník Vladimír Filip Adelt, který s ní konzultoval délku vlasů i výslednou barvu (nechte se překvapit :-). Čtenářka si užívala i péče vizážistky Janky Letkové, která pro ni vybrala ideální odstín rtěnky. A závěr? Ten patřil samozřejmě oblékání a stylistce Šárce Štursové. Jste zvědavé, jak se celá proměna vydařila? Podívejte se na video v úvodu článku!

Chcete se i vy zúčastnit naší proměny? Přihlásit se můžete na e-mail Jana.Finferlova@firma.seznam.cz. Nezapomeňte připojit svoje aktuální fotky a krátké informace o vás. Budeme se těšit!

Reklama

Načítám