Hlavní obsah

Hitparáda sexy seriálových herců

Foto: archiv

Pamatujete na seriál Ztraceni? Možná jste se těšily hlavně na tohohle „hajzlíka"Foto: archiv

Reklama

Občas si stěžujete, že v televizi nic nedávají? Našli jsme pro vás deset důvodů, proč se přece jen vyplatilo před obrazovkou vydržet! Nebo vám se těchto deset mužů nelíbí?

Článek

Rádi bychom vás upozornili, nebo zavzpomínali, na seriály, jejichž hlavními hrdiny jsou podle nás nepřehlédnutelní muži.

Lidský terč

Christopher Chance má klienty, kteří jsou sice v ohrožení, ale na policii se raději obracet nechtějí. Christopher pak nasazuje místo nich svoji kůži a funguje jako lidský terč. Obdivovatelky mužné krásy Marka Valleyho, který Christophera hraje, říkají, že je opravdu nač se dívat, protože riskantní situace tomuhle chlápkovi vyloženě svědčí.

Foto: archiv

Kdybyste náhodou někdy potřebovaly velkou náruč a ochranu, Christopher ze seriálu Lidský terč je tu pro vásFoto: archiv

Castle na zabití

Richarda Castla by měla občas chuť praštit nejen Beckettová, ovšem stejně je velmi šarmantní, vtipný, a až roztomilý. Sledujeme ho kvůli krásné tváři, ale i hláškám. Na dotaz: „A nevadí mužům, když prsa, na která zírají, nejsou na první pohled pravá?“ bez zaváhání odpověděl: „To Santa taky ne, ale stejně milujeme rozbalování jeho dárků.“ Hlavní roli hraje Nathan Fillion.

Foto: archiv

Prostořeký Castle je na zabití, ale hezky se na něj kouká a má skvělé hláškyFoto: archiv

Kriminálka Miami

Až budete na Floridě, zajděte na místní okrsek, pro krásné detektivy tam není kam plivnout. Právě proto jsme si do našeho přehledu vybrali jiný „level" – poručíka Horatia Caina. Neoslní krásou, ale je rajcovně tajemný – i hrad v Karpatech by se mohl od něj učit. David Caruso v této roli skoro nepotřeboval obličejové svaly, ale působí jako esence solidnosti.

Foto: archiv

Charisma je to, co nás přitahuje na Horatiu CainoviFoto: archiv

Námořní vyšetřovací služba

Když delikty fešných námořníků vyšetřují stejně fešní agenti, máte se rozhodně celých 45 minut nač dívat. Nás velmi zaujal agent Anthony Dinozzo – a rozhodně nejen svým výjimečným instinktem. Jak jsme se dočetli, krasavec Michael Weatherly má jedenáct sourozenců. K herectví zběhl z řádných studií, a jeho otec ho za to dokonce vydědil.

Foto: isifa

Krásný úsměv a výjimečný instinkt nabízí tenhle agent z Námořní vyšetřovací službyFoto: isifa

Sběratelé kostí

Mezi „specialisty na smrt“, čili velmi racionálními „šprty“, trčí speciální agent FBI Booth se svými dvojsmyslnostmi, znalostí lidských povah, ale i minulostí elitního ostřelovače. Musíte ho milovat za jeho vztah s Kůstkou, který celý seriál balancuje mezi hrou na kolegy a láskou. Herec David Boreanaz si své místo v podvědomí diváků získal před Boothem i jako upír Angel.

Foto: archiv

Agent Booth je přesně ten parťák do nepohody, kterého bychom bralyFoto: archiv

Chirurgové

Po pár dílech seriálu z chirurgie Seattle Grace Hospital získáte pocit, že mít nějakou hospitalizací zavánějící chorobu není až tak špatné. Charismatického zdravotního personálu je v téhle nemocnici dost. Naším favoritem je neurochirurg Derek Shepherd, kterého hraje Patrick Dempsey. K přesvědčivým výkonům na operačním sále jistě přispělo i to, že Patrick začínal jako iluzionista a žonglér.

Foto: archiv

Kvůli takhle fešným doktorům by nebylo tak hrozné stonatFoto: archiv

Útěk z vězení

Do vězení prý chodí nejvíc dopisů od žen, které se zamilovaly do zločinců a věří v jejich nevinu – nebo v nějaký romantický důvod, pro který svůj zločin spáchali. Na adresu Michael Scofield věznice Fox River jich musely přijít tuny. Zvlášť proto, že Michael je tu jen proto, aby od trestu smrti zachránil svého bratra, takže opravdu romantické – dvojnásobný důvod, proč Wentwortha Millera zařadit do našeho přehledu.

Foto: archiv

Kriminálník? To tedy ne – tohle je romantický hrdina, který pro bráchu nasadí krk!Foto: archiv

Tudorovci

Pokud trpíte představou, že středověk je roztomilé, až romantické období, pak vás tenhle seriál vrátí na zem. Král Jindřich VIII. Tudor je fešný chlap, který nemá o manželky a milenky nouzi, ale nezachází s nimi zrovna v rukavičkách. Jeho veličenstvo Jonathan Rhys Meyers nedostal zrovna roli svatouška, ale rozhodně patří mezi nepřehlédnutelné muže.

Foto: archiv

V posteli s erbem tudorovské růže to může být pěkně nebezpečné, ale pro takového hezouna...Foto: archiv

Sex ve městě

Celých 94 dílů trvá Carrie, než padne definitivně do náruče pana Božského. Během té doby se v jejích sloupcích i náruči vystřídá slušná řádka pěkných mužů. Můžeme dát hlasovat, zda je tím nejvíc sexy chlápkem bohatý obchodník John, nebo například úspěšný, krásný, charakterní a šikovný výrobce nábytku Aidn, tedy herec John Corbett. Jak už asi tušíte, naším favoritem je on…

Foto: archiv

Tohle je pro nás opravdový osudový muž pro CarrieFoto: archiv

Ztraceni

Při sledování tohoto seriálu jsme se také ztratili – a to v úvahách, který z hrdinů je úžasnější. Zda Josh Holloway jako James Sawyer Ford, nebo Matthew Fox jako doktor Jack. Jsou jako rub a líc – sobec, provokatér a hajzlík proti rozenému vůdci a klaďasovi. Výběr je na vás, ale nás bavil nespoutaný James asi o trochu víc.

Foto: archiv

Charakterem nic moc, ale nedá se mu upřít, že je „James" opravdu sexyFoto: archiv

Kvůli kterému herci sledujete televizi vy? Napište nám.

Reklama

Načítám