Hlavní obsah

Hity roku pro krásný obličej bez vrásek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Připadáte si občas při pohledu do zrcadla tak nějak malinko starší? Nejčastějšími důvody jsou vrásky okolo očí, v oblasti krku a dekoltu či dvojitá brada. Proč některé z nás vypadají stále skvěle?

Článek

Odpověď je jednoduchá, a přitom velmi složitá. Péče o pleť je v oblasti obličeje naprosto zásadní, a to v podstatě již od mládí. Ale kdo z nás přemýšlel ve dvaceti, jak bude vypadat za dvacet či více let, nebo dokonce nad tím, jakou bude mít pleť? Asi málokdo, nicméně nezoufejte, v dnešní době existuje mnoho řešení, která nám pomohou vypadat a cítit se lépe, mnohem lépe!

Základem je trvalá péče o pleť

Někdo spoléhá na drahé krémy, někdo na plastickou operaci. Někdo může do sebe sama investovat stokoruny, jiný desetitisíce. Mnohé z nás o tom jen mluví a raději nedělají nic. Zřejmě se shodneme na tom, že cokoli je lepší než nic. Ale cokoli nestačí, chceme vypadat a cítit se lépe, ano chceme!

Plastická operace není pro každého a krém zkrátka nestačí

Plastická operace je pro mnoho z nás stále příliš velkým zásahem do našeho těla, navíc má obrovskou nevýhodu, a tou je doba rekonvalescence. V nekonečnou sílu nejrůznějších krémů dnes již věří jen málokdo, některé jsou opravdu skvělé, ale používáte je od svých 20 let? Spíše se jedná o velmi dobrý základ v péči o pleť.

Nejen plastická chirurgie dokáže udělat s tváří opravdové divy

Zlatá střední cesta ke krásnému obličeji bez vrásek

Logicky se nám nabízí něco jako střední cesta, která se naštěstí dnes již výsledkově velmi přibližuje plastickým operacím a cenou se příliš neliší od drahých krémů. Když se řekne „střední cesta“, myslí se lékařská, neinvazivní ošetření pleti, která bezesporu fungují a jsou dnes i finančně dostupná pro většinu žen.

Vracíte se k finančnímu hledisku, ovšem s tím, že nejste ochotné slevovat z požadovaných výsledků? Krásného obličeje bez vrásek lze dnes dosáhnout vícero cestami. Mezi dnes již klasické hity bezesporu patří aplikace kyseliny hylauronové přímo do vrásky, kdy ošetření můžete pořídit už od 390 Kč, a výsledky jsou potvrzené tisíci spokojených žen.

Aplikace kyseliny hylauronové přímo do vrásky je zcela bezbolestné a rychlé řešení

Opravdové hity roku 2015 – Thermage CPT a Ultherapy SMAS

Naštěstí dne již můžeme mezi „střední cestu“, tedy mezi plastickou operaci a domácí péči o pleť, zařadit revoluční lékařská ošetření Thermage CPT nebo lékařské ošetření Ultherapy SMAS, která opravdu dosahují výsledků srovnatelných s plastickou operací, avšak té se standardně přibližuje i jejich cena. Nicméně v předvánočním období lze využít lákavých nabídek, kdy tato ošetření dokážete pořídit za cenu špičkového krému. A to už opravdu stojí za zvážení.

Thermage CPT je nejmodernější neinvazivní facelift obličeje s výsledky srovnatelnými s plastickou operací

Ať se již rozhodnete pro jakoukoli metodu, vždy mějte na paměti, že na prvním místě je volba renomované kliniky. Někdy je zkrátka lepší zaplatit malinko více a mnohem více získat.

Související témata:

Načítám