Hlavní obsah

Hledali jsme plavky pro skutečné ženy! Jaké nosit s velikostí 40?

Foto: Jakub Jurdič

Vydáte se s námi k vodě?Foto: Jakub Jurdič

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Titěrné bikiny a extrémně útlá postava. Podobný scénář se opakuje snad u každé plážové módy. My si ale nemyslíme, že by byly ženské křivky na závadu. Plavky jsme proto fotili na modelce s velikostí 40.

Článek

Modelka Katarína má postavu, se kterou se ztotožní nejedna žena. Není přehnaně štíhlá, ale zároveň ani netrpí nadváhou. Má objemnější hrudník, širší boky, zkrátka přesně vystihuje ono známé „tak akorát“. Ve spolupráci s ní vám představíme nejen patery plavky (všechny jsou vstřícné k ženským tvarům), ale také nejrůznější přehozy a ryze letní doplňky. Skočíte s námi do vod plážových trendů?

Rafinované prostřihy

Originálně střižené bikiny pozoruje většina žen jen zpovzdálí. Pokud ale máte souměrnou postavu bez výrazných nedostatků, dost možná vám budou různě poskládané pásky naopak svědčit. Tyto cenově příznivé plavky jsou důkazem, že ani černé bikiny nemusí působit nudně a okoukaně.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: plavky (F&F, horní díl 279 Kč, spodní 239 Kč), kardigan (F&F, 329 Kč), boty (Aldo, 1499 Kč), sluneční brýle (Mango, 499 Kč), náramky (Aldo, 499 Kč/set), proplétaný náramek (Reserved, 199 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Sluneční brýle jsou povinným módním doplňkem. Které se líbí vám?Foto: archiv firem

Nesmrtelné proužky

Proužkované plavky jsou nadčasovou záležitostí. Pokud se o ně budete příkladně starat, nezklamou vás ani po několika sezonách. Chcete vypadat skvěle i cestou k plážovému baru? K bikinám přiberte lehoučké kimono (kombinace proužků a květin se bát nemusíte) a nezbytný klobouk. Ochrání vás před sluncem a dodá na stylu.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: plavky (Lindex, horní díl 599 Kč, spodní 349 Kč), kimono (Mango, 899 Kč), klobouk (Lindex, 599 Kč), boty (Aldo, 999 Kč), kabelka (Mango, 499 Kč), náramky (Lindex, 149 Kč/set)Foto: Jakub Jurdič

Inspirujte se tropy

… i když se nacházíte v mírném podnebném pásu. Díky prvkům oranžové a měděné bude bikinám slušet světlý přehoz se zlatavými nitkami. Vtipným doplňkem jsou sluneční brýle s rádoby dřevěnými obroučkami.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: plavky (Lindex, 349 Kč/díl), vršek (F&F, 499 Kč), boty (Mango, 1499 Kč), kabelka (Lindex, 899 Kč), sluneční brýle (Aldo, 299 Kč), náramky (H&M, 299 Kč/set)Foto: Jakub Jurdič

Neignorujte plavky vcelku

Některé totiž vypadají opravdu skvěle! Spodní část by měla být na bocích alespoň mírně vykrojená, tento efekt prodlouží nohy. Jednodílné plavky můžete spárovat s šortkami do pasu, pro ženskou siluetu jsou jako dělané.

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: plavky (Lindex, 299 Kč), šortky (Lindex, 699 Kč), sluneční brýle (Aldo, 299 Kč), náramek (H&M, 299 Kč), náušnice (Lindex, 199 Kč)Foto: Jakub Jurdič

Foto: archiv firem

Ani jednodílné plavky nemusí být nudné!Foto: archiv firem

Ovocný koktejl

Poslední tip bude patřit šťavnatému ovocnému potisku. K hornímu dílu plavek se prodávají dvě varianty kalhotek, kromě klasicky střižených si můžete pořídit i ty se zvýšeným pasem, které jsme oblékli modelce. Tento retro střih je v módě už několikátou sezonu, stejně jako brýle se zrcadlovým efektem. Ke všem typům plavek se bude hodit i bílá, lehce transparentní tunika (uvidíte ve fotogalerii).

Foto: Jakub Jurdič

Na foto: plavky (F&F, 279 Kč/díl), sluneční brýle (Reserved, 249 Kč), korálkové náramky na pravé ruce (Lindex, 129 Kč/set), růžový a oranžový náramek na pravé ruce (H&M, 199 Kč), náramky na levé ruce (Aldo, 499 Kč/set)Foto: Jakub Jurdič

A jak vypadají vaše vysněné plavky? Napište nám!

Reklama

Načítám