Hlavní obsah

Novinky v sexshopech: Lelo Tiani a Lyla vás budou bavit!

Foto: Isifa

Erotické hračky dokážou dát milování novou dimenziFoto: Isifa

Reklama

Příznivci erotických hraček mají momentálně žně. Na trhu jsou k dostání dvě nové hračičky určené pro mazlení ženských klínů i pánských klenotů – Lelo Tiani a Lyla. Splní vám skoro každé přání! A to už pouhým nakláněním jejich ovladačů! Jen pozor, ať se jich nezmocní partner: neodejdete po svých!

Článek

Lelo Tiani (orientační cena 2999 korun) vypadá jako podkovička ve tvaru U, přičemž jeden konec je o něco silnější než ten druhý, který se zavádí do pochvy. Tiani je velmi ohebné, vibruje, je vodotěsné a vyrobené ze špičkového lékařského silikonu. Počkat, nebylo to tady už někdy? Ano, dobrý postřeh!

Bratříček We-Vibe inspiroval

Znalci jistě postřehli, že podobným popisem se pyšní i světově známý We-Vibe (současná cena modelu s pořadovým číslem 3 je 2499 korun), který způsobil doslova revoluci na trhu s erotickými pomůckami, a právem se tak stal jedním z nejprodávanějších vibrátorů – více najdete ve článku Úchvatný sex díky We-Vibe.

Lelo na tento fakt reagovalo po svém: vyvinulo velmi podobnou pomůcku, ovšem poučilo se z nedostatků a „chyb“ svého předchůdce, respektive vyslyšelo názory široké veřejnosti. Dá se říct, že konkurenčnímu We-Vibu vychytalo mouchy…

Tiani o krok napřed: Předčasná ejakulace je již minulostí!

Ač tedy velmi podobný vzhled, Lelo Tiani boduje už na startovní čáře – zrušilo vnitřní vibrace a zmenšilo ten konec, který je obvykle zaváděn do ženského klína. Z výsledků průzkumů uživatelů totiž vyplynulo, že je pro ženy zbytečné, aby se konec vibrátoru zasunutý dovnitř hýbal, když má spíš „přirážet“ a tlačit, čili stimulovat bod G. Lelo tak zabilo dvě mouchy jednou ranou: snížilo počet předčasně vyvrcholených mužů, neboť právě ti měli při párovém milování s We-Vibem „v zádech“ problémy vydržet. Tenhle předchůdce totiž vrněl tak, že muži jeho vibracím stěží odolávali.

Lyla – zábava a vzrušení v jednom

Mezi jednu z hlavních změn patří i speciální dálkové ovládání s dosahem až 12 metrů, které má Tiani společné se svojí sestrou Lelo Lyla (orientační cena 2500 korun), což je převratné vibrační vajíčko o velikosti tak akorát. Jelikož totiž nefunguje na nesmyslně tvarované a posléze špatně se shánějící baterky a nevykukují mu odnikud žádné dráty, může si dovolit být malým, extrémně tichým, a přesto výkonným pečovatelem mnoha ženských klínů, a koneckonců i podpůrným prostředkem mužského vzrušení. Proč vlastně ne, že? Když vajíčko umístíte někam mezi váš a jeho rozkrok, užít legrace si s ním můžete oba. Jeho hlavní poslání je nicméně jasné – patří dovnitř vaginy, popřípadě na klitoris.

Ovládání? Stačí se naklánět sem a tam!

Teď už ale k dálkovému ovládání, které si Tiani a Lyla nemusí závidět, protože ho mají naprosto totožné. Jestli čekáte velkou krabici s tlačítky, budete překvapeni. Jedná se o podobný tvar a velikost, jako má vaše vyklápěcí kosmetické zrcátko do kabelky – spíš ještě menší. Díky němu můžete na dálku již avizovaných dvanácti metrů měnit vibrační programy u obou vibrátorů, a dokonce i intenzitu vibrací.

A aby to pro vás nebylo moc fyzicky náročné klepat prstíky do tlačítek, přišlo Lelo s převratným a důvtipným doplňkem: dopřálo ovladači pohybový senzor, takže již pouhým nakláněním do stran a k zemi tohle malé kolečko reaguje zvýšením výkonu, popřípadě vystřídáním všech osmi vibračních programů (to vše zvládne běžně i přes dvě zdi pokoje).

Kdo si hraje...

Ještě řekněte, že vás něco takového nebude bavit! Trumfnout tyhle dvě novinky by mohl snad jen Orgasmotron, ovšem na něj budete šetřit hodně dlouho.

To si radši nejdřív pořiďte jednu z těchto nejnovějších erotických vychytávek, a rovnou si k ní objednejte odpovídající mazadlo, což je v tomto případě lubrikant na vodní bázi. Přehled o vhodných kluzkých doplňcích pro vaše vrnící miláčky najdete zde.

Tak co, rozšíříte svoji sbírku erotických pomůcek o tyto nové kousky? Pokud vás novinky zaujaly, zabrouzdejte na stránkách www.sexshop.cz. Určitě si vyberete!

Reklama

Načítám