Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na čtvrtek 8. července

Foto: BGStock72, Shutterstock.com

Foto: BGStock72, Shutterstock.com

Reklama

V nečekané situaci se vám budou hodit znalosti či schopnosti, které jste možná celá léta nevyužily. Když vás tedy někdo zaujme, bez rozpaků ho oslovte. Sice bude překvapený, ale zareaguje vstřícně. Nicméně je možné, že díky vaší otevřenosti znovu vyplave na povrch dávná křivda z minulého vztahu. Když se nenecháte pohltit sebelítosti nebo touhou po odplatě, máte šanci ji už navěky pohřbít.

Článek

Beran

Budete pod vlivem toho, že se v 6.21 hodin spojí Luna s Jupiterem, a proto by k sexu dojít mohlo. Potíž je v tom, že si vy ani partner milování moc nevychutnáte. Všechno totiž proběhne tak rychle, že si skoro ani neuvědomíte, co se právě děje. Právě proto bude miláček trvat na tom, abyste si večer něžnosti zopakovali v obvyklé délce i kvalitě.

Býk

Vztahovou pohodu zejména odpoledne a večer ohrožuje vliv kvadratury mezi Venuší a Uranem. Hrozí, že na něco, co partner řekne, zareagujete zcela jinak, než byste měly. Prohodíte poznámku, která sice bude trefná a vtipná, ale citelně se ho dotkne. Pak mu můžete sáhodlouze vysvětlovat, že jste to tak nemyslely, ale on tomu stejně neuvěří. Ve vašem případě prostě platí, že „mlčení je zlato“.

Blíženci

Na to, abyste miláčkovi podrobně vysvětlovaly, co vlastně chcete a co vám udělá radost, nemáte dost času ani trpělivosti. Raději byste měly převzít iniciativu a svá přání mu dát najevo názorně a prakticky. Jeho reakce vás však překvapí. Bude zjevné, že se mu to nelíbí, protože on je přece od toho, aby ve vašem vztahu hrál první housle.

Rak

Vlastně ani pořádně nevíte, co chcete. Teď je proto potřeba, abyste si v citech konečně udělaly jasno. Tím, že budete veškerou láskyplnou energii adresovat člověku, který ji neocení a nebude si toho vážit, vás nejen psychicky vyčerpá, ale rovněž emocionálně rozhodí. Bude lepší, když zabrzdíte a přehodnotíte postoj k němu i svoje úmysly.

Lev

Sex můžete využít jako ideální prostředek k tomu, abyste opět upevnily váš vztah. Správně cítíte, že poslední dobou vazby poněkud ochably, a to pod vlivem objektivních skutečností. Musíte však využít všech forem, abyste mu daly najevo, že je pro vás tím nejdůležitějším člověkem v životě a že o nikoho jiného nestojíte. Když ho o tom dokážete přesvědčit, vyhrajete na celé čáře.

Panna

Sex při Luně v Raku je sice příjemný, jenže trochu netypický. S miláčkem se nebudete dělit ani tak o vášně, jako o něhu a pocit bezpečí. Naštěstí si oba uvědomíte, že je to přesně to, co potřebujete. Chovejte se tak, jak je vám vlastní a jak vám velí intuice i dosavadní zkušenosti. Tím, že si budete v posteli teatrálně hrát na osudové ženy, miláčka pobavíte, ale tím to taky skončí.

Váhy

Optimální čas na lásku nastane kolem 6.21 hodin, kdy se Luna setká s Merkurem. Vy budete přesně vědět, co máte říct a udělat, abyste miláčka vzrušily a poskytly mu rozkoše, jaké se žádnou jinou nezažije. O tom, že se vám to povede přesně podle vašich představ, však nesmíte ani na vteřinu zapochybovat.

Štír

Večerní Luna z Raka sice v obecné rovině erotice a sexu přeje, ale přesto tyto milostné záležitosti svým způsobem modifikuje. V každém případě se připravte na to, že partner bude vyžadovat podstatně víc něhy než obvykle. Pokud se těšíte na vášnivou noc, budete si muset počkat. Dnes vaše touhy nenaplní, i kdyby moc chtěl a snažil se ze všech mužných sil.

Střelec

Se sexem problémy nemáte, ale s láskou ano. Nejspíš tápete, jak své city máte dát partnerovi najevo, aby si konečně uvědomil, že to s ním myslíte opravdu vážně. Ať děláte nebo říkáte cokoli, pořád máte pocit, že se nedokážete náležitě vyjádřit. Zkuste připustit, že si dáváte úkol, který je dnes nesplnitelný, a všechno odložte do blíže neurčené budoucnosti.

Kozoroh

To, že miláčkovi vidíte až do žaludku, je sice užitečné, ale přesto byste mu to neměly tak okatě dávat najevo. Budete-li se tvářit alespoň trochu překvapeně, přestane být ve střehu a začne se chovat spontánně. I díky tomu ohledně sexu nemusíte mít starosti, jelikož proběhne naprosto skvěle. Trigon mezi Lunou a Jupiterem, který vás vybaví erotickou jasnozřivostí, sice vrcholí v 19.10 hodin, ale ve vašem případě pozitivně ovlivní celý večer.

Vodnář

Zásadní vliv na vaše city a na to, jak je budete projevovat, má kvadratura mezi Venuší a Uranem. Vrcholí sice v 21.26 hodin, ale její energie bude stoupat celý den. Vy se kvůli tomu začnete chovat jinak než obvykle. Máte sklony provokovat jak partnera, tak všechny kolem, a ještě se budete divit, že se jim vaše slovní pošťuchování nelíbí. Kdybyste se hlavně v eroticky laděných výrocích krotily, bude to pro vás i okolí snazší.

Ryby

O to, abyste byly spokojené a zároveň se postaraly o spokojenost partnera, se vlastně ani příliš nemusíte snažit. Planety to zařídí za vás. Hlavní roli hraje zejména trigon mezi Lunou a Jupiterem. S jeho pomocí se dokážete na miláčka napojit tak, že mu budete pomyslně číst myšlenky a erotická přání plnit dřív, než je stačí nahlas zformulovat.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám