Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na neděli 9. května

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Foto: Photographee.eu, Shutterstock.com

Reklama

Lichotky rády posloucháte, jenže na ně pořád neumíte reagovat. Tím spíš, pokud se týkají vašeho vzhledu, erotických fantazií, dovedností nebo výkonů v posteli. Tentokrát si pochvalu opravdu zasloužíte, takže odložte skromnost i rozpaky a za uznání s líbezným úsměvem poděkujte. Případně můžete projevit spokojenost polibky, objetím, pohlazením nebo tak, že partnerovi připravíte oblíbené jídlo.

Článek

Beran

Rozhodně nepatříte k lidem, kteří zastávají názor, že sex patří k víkendovým „manželským povinnostem“. Zejména večer, kdy budete pod vlivem kvadratury mezi Lunou a Plutem, si uvědomíte, že jej berete jako povznášející součást vztahu bez ohledu na to, jaký je den. A když z objektivních důvodů nepocítíte touhy, tak se bez milování dokážete docela dobře obejít.

Býk

Čím víc času budete mít na přemýšlení o svých bývalých láskách, vztahových propletencích nebo dávných událostech, tím větší zmatek budete mít v hlavě i v srdci. Snažte se konečně přijmout skutečnost, že to, co se stalo, už prostě neovlivníte ani nezměníte, takže nemá smysl zas a znovu týrat se otázkami typu: co by kdyby…

Blíženci

Venuše, která se v 4.02 hodin dostává do vašeho znamení, radikálně změní atmosféru ve vašem milostném či partnerském vztahu. Najednou začnete přemýšlet o tom, zda jste se přece jen nevzdaly flirtování nebo erotických dobrodružství předčasně, jelikož se situace nevyvíjí takovým směrem, jak si představujete.

Rak

Rádoby vtipné poznámky ve smyslu, že určitě samy dlouho nezůstanete, vás vyloženě rozčilují. Momentálně si užíváte to, že jste single, a nic na tom v dohledné době nehodláte měnit. Nic vám však nebrání ctitele rafinovaně provokovat, a to ani v případě, že jste zadané.

Lev

Venuše z Blíženců se postará o to, že z vás sex-appeal bude přímo sálat. Miláček nemá šanci odolat vašemu mámení, ať už se týká mazlení, milování, nebo praktických záležitostí, jako je připevnění poličky v ložnici. Vyhoví vám ve všem, na co jen pomyslíte, a navíc si bude pochvalovat, jak je mu s vámi báječně.

Panna

Pocit, že jsou mezi vámi a partnerem zbytečné rozpory, je bohužel správný. Měly byste se vážně zamyslet nad tím, z čeho pramení, a hlavně, jak se těchto nesrovnalostí co nejrychleji, elegantně a „bezbolestně“ zbavíte. Podaří se vám to sice až pozdě večer, ale zdá se, že jste je vyřešily už definitivně.

Váhy

Pro vlastní klid nutně potřebujete vědět, co se s partnerem děje a kam se váš vztah ubírá. Jeho vyhýbavými odpověďmi, že vůbec o nic nejde, se nenechte uchlácholit. Jinak přijde ke slovu vaše bujná fantazie, začnete vymýšlet katastrofické scénáře, až jim nakonec uvěříte. Instinkt vám správně říká, že je cosi ve vzduchu, jenže něco docela jiného, než myslíte.

Štír

Venuše se dostává do vašeho sektoru erotiky a sexu, takže rozhodně nebudete mít nouzi o vzrušující intimní zážitky. Vašemu milostnému životu nahrává i večerní kvadratura mezi Lunou a Plutem, což znamená, že budete mít chuť, náladu i čas v posteli experimentovat, a bude to stát za to.

Střelec

Pokud hodláte vyčkávat, až se váš vyvolený rozhoupá a projeví city, zájem či iniciativu, nejspíš budete čekat dlouho, či dokonce marně. Rozhodně bude lepší, když s pomocí Venuše, která se od časného rána staví na vaši stranu, uděláte první krok samy. Žádné strachy, zareaguje vstřícně.

Kozoroh

Nejspíš budete řešit dilema, zda máte dát přednost lásce, sexu, nebo práci. Je vám jasné, že miláček tajně doufá, že bude mít absolutní přednost. Strávit nedělní ráno, ještě lépe celé dopoledne ve vášnivém objetí by se líbilo i vám, jenže pocit zodpovědnosti vám to nedovolí. Neuvolníte se dřív, dokud nedokončíte, co jste včera začaly.

Vodnář

Toho, že se zase zamilujete do problematického jedince, se obávají snad všichni kolem, kteří znají vaše milostné eskapády. Vy si však zejména dopoledne, kdy Venuše vstupuje do vašeho sektoru lásek, říkáte, že by vám právě taková chvilková známost, nebo rovnou láska na jednu noc, vlastně vyhovovala, jelikož z vážného vztahu se závazky jste momentálně „vyléčené“.

Ryby

Klidně si přiznejte, že máte radost z toho, že jste znovu, stále, nebo bláznivě zamilované. Zároveň je však třeba, abyste si bez ohledu na to, že vámi cloumají vášně a hormony, udržely ve vztahu hlavní slovo, důstojnost či sebeúctu. Pokud má miláček tendence diktovat vám, co máte a nemáte dělat, musíte ho hned usměrnit.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám