Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na pondělí 3. května

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Foto: 4 PM production, Shutterstock.com

Reklama

Partnera může pronásledovat pocit, že ho kvůli práci, kamarádkám, nebo zájmové činnosti odsouváte na vedlejší kolej. Pod průhlednými záminkami tedy začne usilovat o vaši pozornost a zkusí vás přibrzdit. Jeho šance jsou prozatím mizivé, ale nevzdá se. Jelikož bude ve střehu, raději mu na rovinu povězte, když potkáte bývalou lásku. Někdo vás spolu uvidí, za tepla mu to vyzvoní a bude zle…

Článek

Beran

Bude tak akční, pilné a do všeho se pohrnete po hlavě, až se samy podivíte. Pokud zvládnete všechno, co si naplánujete, a to včetně divokého sexu, bude to téměř zázrak. Spíš to ale vypadá, že při večerní milostné předehře usnete partnerovi v náručí. Jen pro jistotu ho předem upozorněte, že máte za sebou perný den, ať si nic nebere osobně.

Býk

Velice opatrně přistupujte k člověku, který neustále zdůrazňuje svoje klady a přednosti, a hlavně dává na odiv, že má tučné konto v bance či majetek. Možná mluví pravdu a je schopný poskytnout vám život v luxusu. Nic to však nemění na skutečnosti, že zlatá klec by se vám brzy zprotivila. Bez citů a bez sexu z lásky prostě nedokážete dlouhodobě fungovat.

Blíženci

Pokud jste si vyznání lásky, mazlení i milování užily dost přes víkend, nyní uvítáte klid, pohodu, a zejména odpočinek bez fyzické námahy, což je i sex, byť se jedná o příjemnou aktivitu. Podobné myšlenky se vám můžou honit hlavou, ovšem nahlas to neříkejte. Miláček se sice neurazí, ale bude mu líto, že o intimnosti pod peřinou už nestojíte.

Rak

Sextil mezi Venuší a Neptunem sice vrcholí v 00.40 hodin, ale po erotické stránce vás v tom nejlepším slova smyslu ovlivní během celého dne. Bude z vás vyzařovat sex-appeal i chuť na vášnivé milování, což miláček nemůže přehlédnout, i kdyby nakrásně chtěl. K akci ho zlákáte podmanivým pohledem a šibalským úsměvem.

Lev

Bývaly doby, kdy jste sexuálními výkony poměřovaly stabilitu či kvalitu vztahu, takže jste byly připravené k milování snad v každou denní i noční hodinu. Občas dokonce za každou cenu, případně jste se do intimností tak trochu nutily. Naštěstí jste v tomto ohledu zmoudřely. Erotické hrátky tedy pojmete jako vzájemnou dohodu dvou činorodých lidí. Pokud na intimnosti dojde, fajn, a jestli nedojde, zlobit se na sebe nebudete.

Panna

Ideální podmínky pro náruživý sex a opakované orgasmy nastanou těsně po půlnoci. Uvolnění, které vystřídá maximální vzrušení a chuť experimentovat, vám zajistí sextil mezi Venuší a Neptunem, který vrcholí v 00.40 hodin. Usnete sice hodně pozdě, ale se šťastným úsměvem na tváři. Taky se vám budou zdát erotické sny, za které byste se v bdělém stavu snad i styděly.

Váhy

Navečer už zapomeňte na praní, mytí nádobí, luxování a další nezbytnosti. Dejte prostě miláčkovi šanci, aby vám udělal radost tím, co tak dlouho plánoval, připravoval, nebo aspoň tajil. Z objektivního hlediska je to vlastně maličkost, ale budete nadšené, i když překvapení budete nejspíš věrohodně předstírat. Bude blahem bez sebe, že se trefil do vašeho gusta. Navzájem si „poděkujete“ pod peřinou.

Štír

Partner vás opravdu miluje, o tom nemusíte ani na chvíli pochybovat, přestože si na řeči o lásce zrovna nepotrpí. Navíc vám poskytne hned několik důkazů, že na vás myslí, kudy chodí. Čirou náhodou zjistíte, že udělal něco, co pro něho bylo hodně těžké a obtížné, ale měl na paměti, že vám tím usnadní život, udělá radost, nebo obojí dohromady.

Střelec

City nedokážete předstírat, ani kdybyste se hodně snažily. Můžete si sice „domlouvat“, že vás úsměv, pár milých slov nebo i trocha flirtování přece nic nestojí, jenže to pro vás není snadné. Když se vám totiž dotyčný nelíbí, není vám sympatický, nebo ho dokonce považujete za hlupáka či nemehlo, nedokážete se překonat. A to i v případě, že by vám jeho náklonnost mohla otevřít dveře, na které prozatím marně bušíte.

Kozoroh

Budete nejspíš vymýšlet rafinované způsoby, abyste daly miláčkovi najevo, co k němu cítíte. Bohužel to nezabere tak, jak si představujete. On totiž potřebuje, abyste své city nehalily do romantických přirovnání, ale na rovinu mu prostě a jednoduše řekly, že ho milujete. Žhavý polibek, spontánní objetí a pár lichotek na adresu jeho mužnosti zafungují ještě lépe…

Vodnář

S partnerem na sebe mrknete a hned bude oběma jasné, že máte chuť se pomilovat bez ohledu na to, kolik je hodin. Máte-li menší děti, nejspíš se dostanete do prekérní situace. Začnou se dobývat do ložnice právě ve chvíli, kdy budete v nejlepším. Následně se bezelstně zeptají, proč jste se zamykali, když vám nutně potřebovaly ukázat, co hezkého vyrobily. Budete mít co dělat, abyste ze sebe vykoktaly nějakou přijatelnou báchorku.

Ryby

V milostném vztahu vás nečekají žádné překvapivé ani nemilé události. Ostatně těch jste si poslední dobou užily dost, takže máte nárok na to, abyste si konečně vydechly. Miláček na to má jakýsi vnitřní radar, takže vstřícně zareaguje na všechno, co mu řeknete, nebo co po něm budete chtít. Navíc vám dá jasně najevo, že to pro vás nedělá proto, že musí, ale proto, že opravdu chce.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám