Hlavní obsah

Horoskop lásky a sexu na středu 14. července

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Foto: VGstockstudio, Shutterstock.com

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Napětí ve vztahu odezní, a to zejména vaší zásluhou. Konečně totiž přijdete na systém, které vám oběma bude vyhovovat, a náruživým sexem dohodu parádně zpečetíte. Za žádnou cenu se ovšem neucházejte o roli „smírčího soudce“ rozhádaných příbuzných nebo přátel. Maximálně zorganizujte setkání, abyste si vyjasnili názory, ale příliš si od toho neslibujte.

Článek

Beran 

Láska, kterou intenzivně cítíte, se střetne se zdravým rozumem. Zejména ráno si uvědomíte, že jsou věci, v nichž s partnerem neladíte. Naděje, že se v této oblasti něco změní k lepšímu, je hodně nereálná. Když však budete přemýšlet dál, zjistíte, že je to něco, co můžete tolerovat. V případě vás dvou totiž funguje vynikající sex, díky kterému se spousta věcí urovná, srovná a vyladí.

Býk

Na to, že vám láska přináší problémy a starosti, jste si už zvykly. Konečně si však uvědomíte, že může být i důvodem radosti. Miláček se hned ráno zachová tak, že bude zcela jasné, že jste pro něho ty nejdůležitější na světě. Navíc se během odpoledne dočkáte překvapivého vyznání. Večer a noc pak můžete bez omezování věnovat erotickým hrátkám. Luna v Panně zaručí, že vás nic a nikdo nebude rušit.

Blíženci

Životní tempo vašeho nového přítele vám na jedné straně imponuje, ale na druhé vás skoro děsí. Uvědomujete si, že dotyčný zvládá dvakrát až třikrát tolik věcí, než lidé ve vašem okolí. Naštěstí si uvědomíte i to, že značnou část jeho překypující energie dokážete využít v posteli. Když tvrdí, že s vámi prožívá ráj na zemi, můžete si být jisté, že to myslí upřímně.

Rak

O důvodu, proč partnera milujete, raději nepřemýšlejte. Byla by to akorát ztráta času. Nakonec byste stejně usoudily, že je láska nevysvětlitelná, a čím je silnější, tím méně se dá vysvětlit. Smiřte se s tím, že milujete člověka, s nímž podle objektivních ukazatelů nemáte vlastně nic společného. Na kvalitě vašich citů to neubírá, a erotické jiskření mezi vámi naopak ještě posiluje.

Lev

Když chcete získat člověka, který je mimo okruh lidí, s nimiž se obvykle stýkáte, vyžaduje to důkladnou a promyšlenou přípravu. Především si uvědomte, že taktika a strategie, které jste dosud používaly, vám jsou v jeho případě k ničemu. Nezbude, než abyste vsadily na upřímnost. V citech ji projevíte snadno, ve vyjadřování erotických potřeb to bude obtížnější, ale i to se nakonec poddá.

Panna

Když se necháte vést energií trigonu mezi Lunou a Uranem, jenž vrcholí v 12.26 hodin, máte šanci prožít to, čemu by se mohlo říkat neodolatelná erotická touha. Po partnerovi prostě zatoužíte tak intenzivně, až vám z toho půjde hlava kolem. Když se pak konečně sejdete v ložnici, čeká vás přímo ohňostroj vášní.

Váhy

I nešťastná láska má řešení. Naštěstí si můžete vybrat, zda to risknete a usoudíte, že vám v tomto směru není přáno, nebo zatnete zuby a půjdete dál po své linii bez ohledu na cokoli. Kdybyste si dokázaly říct, že vás ani nepovedený vztah o radost nepřipraví a chuť do života vám nevezme, bude to nejlepší, co pro sebe můžete udělat. Navíc se můžete spolehnout na to, že sex ve vašem případě funguje jako spolehlivý zdroj pozitivní energie.

Štír

Než partnerovi dáte najevo svoje city, zapřemýšlejte o způsobu, jakým to uděláte. Zejména kolem poledne můžete snadno sklouznout k výrazům či argumentům, které vyhodnotí tak, že si z něho děláte legraci. To, co mu o sobě a své lásce k němu povíte, musíte pojmout tak, abyste ho ujistily, že to myslíte vážně. Není to snadné, ale vy to dokážete.

Střelec

Když přijde miláček z práce naštvaný, bude lepší, když se ho ani nepokusíte odreagovat sexem. Mohl by usoudit, že vás kvůli něčemu hryže svědomí, a ještě by to skončilo nespravedlivým obviňováním či hádkou. Mlčky a pokud možno někde stranou vyčkejte, až se uklidní. Nic neřešte, na nic se nevyptávejte, jen ho konejšivě obejměte, něžně polibte a zašpitejte mu do ouška, že po něm toužíte. Sex pak můžete pojmout jako skvělý způsob, jímž se dokonale zbaví negativní energie.

Kozoroh

Sex je něčím, čemu byste se momentálně měly věnovat jako své prioritě. Přesvědčte partnera, že je i v jeho zájmu, abyste se pomilovali v každé vhodné chvilce. Pranic nedejte na jeho výmluvy na nedostatek času, únavu nebo špatnou náladu. Jakmile začnete s rafinovanou milostnou předehrou, rád a ochotně zapomene, že původně neměl na sex chuť.

Vodnář

Partnerovy nápady vás v dobrém slova smyslu vykolejí. Je vidět, že si vaše požadavky na zpestření erotického života vzal k srdci a rozhodl se, že je v rámci svých možností splní. Scénáře, které vám nabídne, se vám budou velice zamlouvat. Vyberte si ten, který vás nejvíc vzrušuje a zdá se vám nejzajímavější. Bude z toho parádní odpoledne a vzrušující večer.

Ryby

Když nebudete tlačit ani na sebe, ani na partnera, atmosféra ve vašem vztahu se jako zázrakem vylepší. Najednou spolu začnete komunikovat tak, jak jste oba vždycky chtěli, jenže se vám to dosud příliš nedařilo. Když ještě maličko okořeníte podobu vašich erotických hrátek i samotného sexu, budete si připadat jako na líbánkách.

Nezapomeňte pravidelně sledovat také týdenní horoskop pro všechna znamení.

Reklama

Načítám