Hlavní obsah

Horoskop na květen? Vyložili jsme pro vás karty!

Foto: Thinkstock

Zajímá vás, jak to budete mít v květnu s láskou? I to prozradí náš tarotoskop!Foto: Thinkstock

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako by si karty na květen usmyslely, že většinu z vás budou úkolovat. Co vám přinese měsíc lásky? Upevníte vztahy, nebo vás čekají nové začátky? Všechny odpovědi jsme našli v tarotech!

Článek

Možná víte, že 14. května bude úplněk. Ano, ve Štíru, takže se dá předpokládat, že vámi budou cloumat vášně. Pro nemocné je Štír zase znamením až zázračného uzdravování, tak neklesejte na mysli a svědomitě užívejte, co vám lékař předepsal, nebo si nasaďte ozdravnou kúru, výsledek bude stát za to. Na ledové muže (12.–14. května) pro jistotu zakryjte rostlinky, jinak sázejte, řežte, stříhejte, zahrádka to ocení. A co dalšího vás čeká? Vyložili jsme tarotové karty každému znamení zvlášť!

Beran (21. 3.–20. 4.) Král mečů – Královna holí – 3 hole

Nebojte se ničeho nového, experimentujte. V novém projektu, ať už jde o práci či vztah, dodržujte pravidla, jinak budte tratit. Někdo z vás by mohl jako následek platit i advokáta. Teoretické úvahy vám budou k ničemu. Udělejte si od všeho zdravý odstup, pak argumentujte. V ostatním, „rozjetém“ zvítězíte, sklidíte odměny za překonané překážky. Plánujte, zajděte si do společnosti, potřebujete to.

Býk (21. 4.–21. 5.) 10 holí – 5 mečů – 9 mečů

Spousta z vás o sobě nějak pochybuje, bojí se podrazu, výpovědi nebo i o partnera. Musíte bojovat, aby se konečně něco změnilo. V minulosti odpovědi nehledejte, nejsou tam. Teď a tady se prověřuje vaše síla, nedejte se, neztrácejte ze zřetele cíl a jděte jen dopředu. Vyvarujte se nepředloženého chování, je možné, že vás někdo pomluví, bude se chtít hádat, jednejte uvážlivě. Rozlišujte, co je spořivost a co už chamtivost.

Foto: Thinkstock

Lidé narození v Panně by si měli dopřát pauzu, aby se srovnali a dopřáli si čas k plánování budoucíhoFoto: Thinkstock

Blíženec (22. 5.–21. 6.) Císař – 9 pohárů – 4 poháry

Splnění vašich snů je zde! Budete pracovně vytížení, jednejte spravedlivě, dělejte vše pro stabilitu a pokrok. V případě, že se necháte příliš kontrolovat nebo budete příliš kontrolovat druhé či budete neoprávněně nespokojeni a vytvářet „hustý vzduch“, nic dobrého vám to nepřinese. Čiší z vás charizma, flirtům se nevyhnete, mnozí z vás naváží hluboké přátelství.

Rak (22. 6.–22. 7.) 10 pohárů – Slunce – 10 pentaklů

Nepřehlížejte žádné nabídky ani od potencionálních obchodních partnerů, ani z oblasti vzdělávání, všechny budou nějak významné, do vašeho života vstupuje úspěch. Uvažujete-li o novém podnikání, převodu majetku, udělejte to, je na to výborná doba. Potřebnou sebedůvěru najdete v příjemném setkání s rodinou. Kdo čeká zprávu, dočká se a bude dobrá.

Lev (23. 7.–22. 8.) 9 pentaklů – 7 pohárů – Svět

Jste u cíle snažení, vstupujete do období úspěchů ve všech směrech. Nesněte, nezmatkujte, to je to jediné, co vás ohrožuje. Akceptujte realitu, v přírodě si srovnáte myšlenky, vypravte se na výlet. Mnohé čeká manželství, velká láska, různá překvapení, ale věnujte pozornost i úředním povinnostem, vyplatí se to. Zaujměte své místo v životě a radujte se, máte důvod.

Panna (23. 8.–22. 9.) Vůz – 9 holí – 8 holí

Vše je v pohybu, ale jste to vy, kdo drží opratě. Stále dbejte o rovnováhu a sebedůvěru. Potřebujete pauzu, abyste se nestarali o banality a staré rány, zařiďte si ji a pečlivě plánujte další krok. Úspěch je na dohled, v lásce i zaměstnání, jen sundejte ochranný krunýř a přestaňte se cítit ohroženi tam, kde nic nehrozí. Jsou lidé, kteří čekají na váš chybný krok, stačí příjemný a pevný postoj.

Foto: Thinkstock

Štíry čeká láska...Foto: Thinkstock

Váhy (23. 9.–23. 10.) Poustevník – 4 pentakly – 2 mečů

Odstupte z horečného běhu, situace si promyslete krok po kroku, k rozhodnutí používejte reálné zdroje, vylučte rizika a rozhodněte se. Jde o to, že nemáte jasné plány, jak dál, jak vyvážit pro vás důležité a rozhodnout se. Dbejte na to, abyste získávali peníze bez negativního chování, pouze pozitivně a podle pravidel. Jakýmkoli přílišným upínáním se, jistotou za každou cenu způsobíte zhroucení plánů. Květen pro vás může být měsícem lásky, vykročte pevně a jděte.

Štír (24. 10.–22. 11.) Mág – Páže pohárů – Král holí

Květen je pro vás ideální k učení se sebekontrole, zachování si chladné hlavy, budete ji potřebovat. Čeká vás příliv ambicí, posun v kariéře, jen spěch, arogance a vlastní ego vám mohou způsobit nepříjemnosti a zabrzdit vás. Budete mít příležitost se zamilovat, rozeznejte mýdlovou bublinu od lásky. Postupujte odvážně, bez zbytečných nároků na druhé, a svět bude váš.

Střelec (23. 11.–21. 12.) 6 pentaklů – Páže mečů – 8 mečů

Konejte. Dveře jsou dokořán, ale vaše nerozhodnost, únava vás udržují za mříží, nevidíte, že je kudy jít. Z toho mohou pramenit i různé projevy agresivity, uštěpačné poznámky, dosáhnete jen ledového ovzduší. Opřete se do všeho, co máte k dělání. Co jste dali, to se vám tento měsíc vrátí. Neprohrajete, nejhorší, co se stane, je, že výsledek bude nerozhodný, ale vy budete moudřejší. Mile vás překvapí podpora a uznání okolí, hlavně od partnera.

Foto: Thinkstock

Vodnáři by měli problémy řešit bez kompromisůFoto: Thinkstock

Kozoroh (22. 12.–20. 1.) 5 pohárů – Eso pohárů – 4 meče

Vyčerpanost, nemoce, chvilková izolace nejsou obecně dobré, ale opak tentokrát bude pravda. Tělo řekne dost, a vy tak máte možnost reagovat bez obvyklé důslednosti, dřiny, dáte k ledu to, co byste jinak hned řešili. Budou i rozchody a prohlédnutí iluzí, už bylo načase. Vše vám umožní uklidnit se, nabrat novou sílu a směr. Nové začátky v čemkoli vám přinesou skutečnou radost, uznání a naplnění.

Vodnář (21. 1.–20. 2.) Soud – Královna pentaklů – 6 holí

Možná ožijí staré problémy, které jste považovali za vyřešené, možná se objeví někdo z minulosti. Tentokrát vše řešte bez kompromisů, máte na to, budete osvobozeni, problému se navždy zbavíte. Kdo váhá nad změnami, neváhejte. Plánujte budoucnost, vše vám hraje do karet, je tu vítězství, proměna poraženého ve vítěze, rozšiřování důvěry a sebejistoty.

Ryby (21. 2.–20. 3.) Zamilovaní – Rytíř pentaklů – Královna pohárů

Čeká vás citové rozhodování, asi půjde o romantické setkání. Rozhodujte se pouze na základě faktů, ne emocí. V práci se naopak o srdce opřete, buďte srdcem u toho, co děláte. Úspěšně tak zvládnete rozcestí a čeká vás zisk. Solidní práce i obchody, pevný vztah. Nálady, idealismus, paličatost, to vše musí stranou, výsledkem bude cyklus prosperity.

Kdo říkal, že život je vždy jednoduchý? Ale máte tu karty, ať vám poslouží co nejlépe!

Načítám