Hlavní obsah

Hubnout vleže? Naše tři čtenářky to zkusily!

Foto: Marie Bartošová

Dámy si zkusily i netradiční hubnoucí proceduryFoto: Marie Bartošová

Reklama

Tři z vás hubnou pod dohledem profesionálů už více než dva měsíce. Tentokrát ale místo pohybu a zdravé stravy Elen, Radka a Dana vyzkoušely hubnoucí a omlazující procedury. Jaké byly a pomohly jim?

Článek

Rázová vlna, kryoradiolipolýza, mikrojehličková radiofrekvence – to jsou metody, kterými jsme chtěli povzbudit snahu tří z vás a zároveň vám ostatním ukázat, jak takové zákroky probíhají. „Nikdy jsem nic takového nezkusila, tak jsem zvědavá,“ těšila se Radka, kterou čekalo zmrazení tukových buněk. Elen zase otestovala rázy, které mají vylepšit celulitidu. A Dana? Té jsme dopřáli vyhlazení vrásek. Jak to dopadlo, se podívejte v našem videu.

„Musím přiznat, že jsem se bála, ale nakonec to bylo příjemné,“ hlásila Dana. Podobné pocity měly i Elen s Radkou. A že by se jim hubnutí vleže líbilo, o tom není pochyb. Mohou vám takové procedury pomoci? A za jakých podmínek? Na to všechno jsme se ptali odborníků. Pusťte si jejich odpovědi.

Za týden vám trojici představíme ve fotostory, abyste na vlastní oči viděli, jakých pokroků lze za 10 týdnů zdravého (!) hubnutí dosáhnout. Hledáte-li inspiraci, co zkusit, pusťte si třeba Alpinning vám nedovolí ztloustnout nebo Cvičení vhodné i pro boubelky, které jsme pro vás otestovali.

A jak jste na tom vy? Co pomáhá nebo pomohlo v hubnutí vám?

Za umožnění vyzkoušení procedur i natáčení děkujeme Petře Řehořkové z Petra Clinic v Praze 1

Styling: Ivana Pražáková

Make-up: Dominika Harvalíková a Marta Schneiderwinklová (SURFACE, profesionální škola vizážistů)

Za zapůjčení oblečení děkujeme: Marks & Spencer, Debenhams, Mohito, Bata, Lindex, Vero Moda.

Reklama

Související témata:

Načítám