Hlavní obsah

Hubnutí s proteinovou dietou? Rychlé a přirozené

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte své oblíbené džíny nebo šaty už dlouho schované ve skříni, a stále se vám nedaří do nich zhubnout? S proteinovou dietou KetoDiet na sebe výsledky nenechají dlouho čekat. A bez hladu!

Článek

Princip proteinové diety KetoDiet je vcelku jednoduchý. Tím, že snížíte příjem cukrů a kalorií obecně a zároveň začnete pravidelně tělu dodávat vysoce kvalitní bílkoviny ve formě instantních jídel či nápojů, nastartujete proces spalovaní uložených tuků. Vaše nadbytečná kila začnou rychle mizet, ale vaše svaly budou maximálně ochráněny. Je to zcela přirozené, a především bez chemie. Pokud navíc budete dodržovat některé zásadní principy, zbavíte se nadváhy natrvalo.

Díky KetoDiet zhubnete natrvalo

3 kroky ke štíhlé linii

Jen 3 jednoduché kroky dietního programu KetoDiet vás dělí od štíhlého těla. V prvním kroku, který trvá obvykle 2-4 týdny, dochází k rychlé redukci tuků. Ve druhém své tělo stabilizujete, dodržujete pravidelnost v jídle i pití a pozvolna přecházíte k běžné racionální stravě. A ve třetím kroku si svou dosaženou váhu dlouhodobě zachováváte. Jo-jo efektu můžete dát navždy sbohem!

Na dietu se můžete těšit

Velkou výhodou proteinové diety KetoDiet je také utlumení pocitu hladu, ke kterému dochází již druhý nebo třetí den, a navození dobré nálady. Průběh diety je tím pádem velmi příjemný, bez nervozity nebo podráždění. Největším kladem je ale pochopitelně samotné hubnutí, vždyť za první měsíc je možné shodit až 10 kg. Jaká motivace by mohla být lepší?

KetoDiet v mnoha atraktivních příchutích. I čokoládové!

KetoDiet ELEMENT

Proteinová dieta KetoDiet ELEMENT je unikátním produktem v boji s nadváhou a zároveň představuje základní řadu celého dietního programu. Proteinový mix v balení ELEMENT plnohodnotně nahrazuje běžná jídla, obsahuje všechny potřebné vitaminy, minerály a obsahuje i tělu prospěšné Omega 3,6 mastné kyseliny.

Čokoládová dieta

Mysleli jste si, že si v průběhu dietního režimu nebudete moct dát nějakou tu laskominu? Neplatí to tak docela. Čokoládová varianta KetoDiet ELEMENTurčitě pohladí vaše chuťové buňky.

Reklama

Související témata:

Načítám