Hlavní obsah

Hydratujte pokožku až na sedm dní

Reklama

Trápí vás suchá pokožka? A když se natřete nějakým tělovým mlékem, uleví vám jen na chvíli? Tak zkuste novinku z laboratoří Garnier, která přichází na trh s přípravky Body Intensive 7 Days s L-Bifidem. Jde o výtažek z probiotik, který má zajistit pocit hydratace pokožky až na sedm dní!

Článek

Probiotika jsou živé organismy, o jejichž prospěšnosti pro lidský organismus se toho dost ví. Nejčastěji se používají na podporu trávicího ústrojí, ale hodně pomoci mohou i v oblasti péče o pokožku. Důkazem je nová řada tělových mlék Body Intensive 7 Days s L-Bifidem od značky Garnier.

Hydratovaná celý týden

Tělová mléka totiž obsahují revoluční účinnou látku L-Bifidus, která je ve světě dermatologie a kosmetiky uznávaná pro řadu svých vlastností, především ale pro ohromující schopnost hydratace. Řada Garnier Intensive 7 Days díky této látce optimalizuje hladinu přirozené hydratace pokožky a posiluje její ochrannou bariéru tak, aby zabraňovala vypařování hydratace z pokožky. Garnier tak ženám vůbec poprvé nabízí skutečně dlouhodobou hydrataci, kterou mohou pociťovat až sedm dní.

Vyberte si to pravé pro svou pokožku

Garnier navíc zkombinoval L-Bifidus s účinnými přírodními ingredienty, které se hodí k jednotlivým typům pokožky a hydrataci ještě více podpoří. Vybrat si můžete z manga, aloe vera, bambuckého másla, medu a kakaového másla.

Mangový olej se hodí pro suchou a hrubou pokožku. Získává se z jader plodů mangovníku a je bohatý na nasycené mastné kyseliny, díky nimž má výrazné vyživující schopnosti vhodné právě pro suchou pokožku.

Pro normální pokožku je pak určeno tělové mléko s aloe vera. Tato „pouštní lilie“ je známá díky šťávě aloe vera, která je uvnitř listů této rostliny. Látka je oblíbená především pro své uklidňující, zvlhčující, vyživující a změkčující schopnosti. Pomáhá totiž odstranit odumřelé buňky, podporuje buněčnou obnovu a zanechává pokožku hladší.

Bambucké máslo je zase ideální pro ty, které trápí velmi suchá pokožka. Ne nadarmo je máslovník, z něhož se bambucké máslo získává, v Africe považován za posvátný strom, který tamním ženám dává dar věčného mládí. Tato látka dodává pokožce výživu, hydratuje ji, zvláčňuje a brání jejímu vysušování.

Vyberte si z hydratační řady Garnier!

Máte-li ale suchou a zároveň citlivou pokožku, vsaďte na tradiční med. V tělových mlécích Intensive 7 Days pochází z akácie a díky svému vysokému obsahu cukru má nejen léčivé a hojivé účinky, ale dokáže vázat vlhkost v pokožce a chránit ji před dehydratací.

Poslední novinkou od Garnier je pak tělové mléko obsahující kromě látky L-Bifidus také kakaové máslo. Toto mléko je určenou pro suchou pokožku, které navíc chybí jas.

I vůně vám musí sedět

Pro novou řadu tělových mlék Intensive 7 Days s látkou L-Bifidus vybrala pak značka Garnier dvě vůně, které si ženy na celém světě nejvíce oblíbily. Jde o smyslnou vůni Rainbow, jejíž květinové srdce tvoří lotos, růže a jasmín. Úvodní svěžest ale zajišťuje bambus, bergamot a klementinka.

Tělová mléka pro hydratovanou pokožku

Druhou možností je svěží vůně Laitage. Ta kombinuje vůni broskvového a lotosového květu s konvalinkami, jasmínem a pivoňkami.

Doporučená cena hydratačních mlék z nové řady firmy Garnier je 119,90 korun za balení o velikosti 250 ml a 149,90 korun za větší, 400mililitrové balení.

Reklama

Související témata:

Načítám