Hlavní obsah

I vaše tělo mohou napadnout červi!

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Budete překvapeni, ale začervení je problém, který může potkat každého. Lékaři zjišťují, že za spoustou zdravotních problémů stojí právě nakažení různými druhy červů. Nepřehlédněte první příznaky.

Článek

Při hovorech o odčervení si zřejmě většinou vybavíte nutnost navštívit veterináře, protože je běžným úkolem každého majitele psů nebo koček zajistit spokojenost svých čtyřnohých miláčků. U těch se dá zdroj nákazy najít jednoduše díky jejich přirozenému nutkání objevovat svět špičkou svého jazyka. Lidé se do styku s helminty ovšem dostávají také pravidelně.

Zatímco každý majitel čtyřnožců ví, že odčervení je jednoduché a stačí v intervalu 3 až 4 měsíců podat účinná antihelmintika, po účinném řešení pro nás aby člověk pohledal. Naštěstí se na českém trhu již dají najít účinné látky, mezi kterými stojí za povšimnutí přípravek Wurm-Ex.

Wurm-Ex je jediný volně dostupný a vysoce účinný přípravek na odčervení lidského organismu na českém trhu

Alarmující výsledky: případů přibývá a špatné diagnózy oddalují léčbu

Nejhorší na onemocnění způsobeném helminty je fakt, že si řada doktorů  s tímto problémem nedokáže spojit průvodní projevy. Vyšetření na obsah těchto škůdců v těle se zpravidla vůbec neprovádí. Ve světle nedávno prováděného experimentu vedeného doktorem E. Kreutzem z Michiganské univerzity je nedbalost lékařů zarážející. Experti provedli testy na 457 lidech a většina z nich byla intoxikována červy. Nejhorší však bylo, že nikdo z nich o tom neměl sebemenší tušení.

Průvodním jevem nemusí být nutně bolest, ale přesto mají červi neblahé účinky na celkovou vitalitu organismu. Můžete se cítit unaveni, mít špatnou imunitu, trpět bolestmi zad, kloubů a dalšími neduhy, a přesto vás lékař bude pokládat za zdravé, i když je příčina jednoduchá – máte v sobě parazity. V řadě případů se navíc příznaky nemusejí projevovat od počátku, ale dřív nebo později se projeví. Je pak jen otázkou času, kdy to budete muset řešit.

Typickým znakem pro začervení organismu bývají často větry nebo křeče v břichu, což způsobují usídlení paraziti

Tajemní a děsiví červi číhají všude kolem vás, jejich zhouba právě zde

Jestli si myslíte, že ohroženi jsou pouze milovníci zvířat, kteří se nakazí od svých chlupatých kamarádů, mohli byste se škaredě mýlit. Je pravda, že nepomáhá, když pod tíhou utrápeného pohledu pozvete svého nejlepšího kamaráda rovnou do postele, ale červi ve skutečnosti číhají takřka všude!

Nemusíte však propadat nadměrné panice. Pokud nechcete být zaneseni škodícími parazity, dá se s nimi úspěšně bojovat. K odčervování se používají účinné přípravky na bázi antihelmintik. Účinně vás zbaví nežádoucích organismů žijících v trávicím a vylučovacím traktu. Speciální tablety s postupným uvolňováním v kombinaci s účinnými látkami odstraní nežádoucí parazity na nulu. Doporučujeme přípravek Wurm-Ex, který zbaví tělo všech škodlivých parazitů efektivně a šetrně.

Zatočte s červy s produktem šetrným ke střevní mikroflóře a nekompromisním vůči cizím organismům v lidském těle

Reklama

Související témata:
Červi

Načítám