Hlavní obsah

Ideální džíny podle typu postavy: Slim, mom nebo straight?

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Džíny, to je základ šatníku. Když natrefíte na ideální střih, nepouštějte se ho. Pokud ho ale ještě nemáte, mohly by vám pomoci rady našeho stylisty. Jak si vybrat džíny podle typu postavy?

Článek

Oddělení džínů nabízí nepřeberné množství střihů. Můžete se řídit trendy a sáhnout po mom jeans, nebo vsadit na osvědčené střihy jako jsou straight (rovné) a slim. Komu sluší nejvíc jaké?

Slimky do každého šatníku! Sluší jak hubené postavě, tak i kypřejším tvarům, protože je dokáže skvěle vyzdvihnout. Pro chlapeckou postavu se hodí mom jeans s vysokým pasem, protože umí vykouzlit křivky. Poslední, rovný (straight) střih, bude slušet souměrné postavě. Jak džíny kombinovat podle nejnovějších trendů? Podívejte se na tři stylingy podle stylisty Honzy Boublíka!

Děkujeme značkám F, Levi’s, COS, Primark, Gate, Zara, Marks & Spencer a Gino Rossi za půjčení oblečení a doplňků na natáčení.

Další módní inspirace: Které trendy vládnou tento podzim?

Reklama

Související témata:

Načítám