Hlavní obsah

Módní trendy podzimu: Balonové rukávy, lesk i leopard

 

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Co na sebe do podzimních plískanic? Pokud tápete, pusťte si nové video se stylistou a jeho radami. V leopardích šatech nebo metalickém topu v davu nezapadnete!

Článek

Móda je skvělá v tom, že vás na chvíli odnese od všedních starostí. Se stylistou Honzou Boublíkem pro vás máme tentokrát tipy na pár podzimních trendů. Možná vám nové video pomůže v protřídění šatníku nebo v lepším rozhodování při on-line nákupech. Předvedeme vám koženkové šaty, leopardí vzor, metalický top a balonové rukávy. Pro který trend se rozhodnete tuhle sezonu?

Leopard je stálice, to je nepopiratelné, tento podzim ho ale noste v elegantnějším stylu. Pokud se chcete blýsknout, sáhněte po metalickém topu. Může se zdát na první pohled až příliš, ale když ho zkombinujete chytře s kardiganem, uvidíte, že se bude hodit klidně i na denní nošení. A balonové rukávy? Tak těm jsme propadly už hodně dávno!

Děkujeme značkám Zara, Mango, Marks & Spencer a Bershka za půjčení oblečení a doplňků na natáčení.

Reklama

Související témata:

Načítám