Hlavní obsah

Iva Kubelková se vrací do televize!

Foto: iprima.cz

Iva Kubelková v roli lékařkyFoto: iprima.cz

Reklama

Původní český seriál Cesty domů dělá televizi Prima radost. Nejenže k němu minulý rok pravidelně usedal milion diváků, navíc už brzy začne jeho pokračování! V nových dílech se objeví hvězdy jako Taťjana Medvecká, Petr Kostka, Martin Písařík, Kristýna Leichtová a v roli lékařky dokonce i modelka Iva Kubelková.

Článek

Rodiny Bernátů a Kosíků z primáckého seriálu Cesty domů čekají nové dramatické osudy. „Konečně dojde řada na aktivní řešení Rudolfovy minulosti a vlastně i na naplnění pomsty, kterou přísahal po zavraždění své první ženy,“ poodhaluje hlavní dějovou linii scenáristka Barbara Bulvová. Do života úhlavních nepřátel Rudolfa Bertnáta a Petra Kosíka se totiž vrátí státní zástupce Josef Hlaváček (herec Petr Kostka), který před lety Rudolfovu ženu a zároveň Petrovu sestru zabil „ve jménu zákona“.

Foto: iprima.cz

Cesty domů režíruje Jiří AdamecFoto: iprima.cz

Neméně zajímavé jsou i vedlejší dějové linky – nezůstane totiž kámen na kameni! „Budou se měnit partneři, a to téměř ve všech dosavadních svazcích. Objeví se sňatková podvodnice, také velmi zajímavá dvojice na policii, která bude hodně ambiciózní a dost zamíchá s jedním případem, a jedna z hlavních postav dokonce nastoupí i do kriminálu,“ prozrazuje scenáristka.

Foto: iprima.cz

Foto: iprima.cz

Foto: iprima.czTaťjana Medvecká v roli Helčiny maminkyDěkujeme, přicházíme

Nejatraktivnějším novým párem budou bezesporu herci Kristýna Leichtová a Martin Písařík, kteří vytvoří velmi žhavý a zároveň problematický milostný pár. Diváky potěší určitě i modelka Iva Kubelková v roli nové lékařky Alice Dvořákové. Prima láká především na její glosy a zásobu ironie. „První natáčení už mám za sebou,“ usmívá se modelka Iva Kubelková, „a přiznám se, že mi postava přirostla k srdci. Není to úplně pozitivní role, ale i přesto je charakterní.“ Dřívější televizní tréma z herectví ji prý už opustila, nicméně s přijetím role trochu váhala. Při rozhodování prý velkou roli hrálo i jméno režiséra Jiřího Adamce.

Foto: iprima.cz

Ředitele nemocnice hraje Vladimír KratinaFoto: iprima.cz

Tatínka sebejisté lékařky a zároveň ředitele nemocnice ztvární Vladimír Kratina. Další výraznou posilou je Taťjana Medvecká jako Jarmila Zemanová, maminka sestřičky Helči. „V těchto typech seriálů člověk dopředu tak úplně neví, kam se bude jeho postava ubírat,“ přiznala herečka, „ale svou postavu bych zatím popsala tak, že je to milující maminka, která se velmi snaží zabezpečit svou dceru.“ Někdy se snaží možná až moc…

Foto: iprima.cz

Iva Kubelková a Martin PísaříkFoto: iprima.cz

V obsazení dalších rolí nechybí samozřejmě Alois Švehlík, Ladislav Potměšil, Miluše Šplechtová, Jitka Smutná, Veronika Jeníková, Miroslav Etzler ani Pavla Vitázková. Nové díly uvede televize 7. února, seriál bude vysílat každé pondělí a středu od 20.00 hodin.

Reklama

Související témata:

Načítám