Hlavní obsah

Jak bydlí Iva Frühlingová?

Foto: Anna la Rose

Iva Frühlingová se svým mazlíčkem PepříkemFoto: Anna la Rose

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zpěvačka a modelka Iva Frühlingová si poslední tři roky libuje. Nejdříve totiž žila v paneláku, pak v miniaturní garsonce, a teď si užívá pohodlí třípokojového apartmánu v Uhříněvsi. Zajímá vás, jak to u ní vypadá? Nakoukněte s námi!

Článek

Když bydlela v garsoniéře, se zařizováním si prý moc starostí nedělala. Tušila totiž, že tyhle stísněné prostory jsou jen provizoriem. „Když uzrál čas, začala jsem se poohlížet po prostornějším bydlení. Moje požadavky ale byly dost náročné. Tak například. Přála jsem si mít byt v posledním patře nějaké novostavby s velkou terasou, na kterou bude možné umístit větší vířivku a hned vedle ní saunu. Zároveň mám ráda soukromí, takže to musela být navíc terasa, na kterou nikdo neuvidí,“ vyjmenovává zpěvačka.

A pokračuje s dalším výčtem. „Chtěla jsem byt s výtahem a s garážovým stáním. Ovšem byty takovéto velikosti byly blíže centru velmi drahé, a tak jsem nakonec objevila Uhříněves. Místo s krásnou přírodou, kde se cítíte jako na vesnici, ale přitom jste stále v Praze. Apartmán v nejvyšším patře novostavby kupodivu splňoval všechny mé představy, tak jsem si ho na hypotéku koupila,“ raduje se hostitelka.

Foto: Anna la Rose

Obývací prostor je v kombinaci černé a něžné růžovéFoto: Anna la Rose

Foto: Anna la Rose

Ložnici vévodí obří zdravotní postelFoto: Anna la Rose

Moderna jí sedí!

Zpočátku prý nevěděla, co si s tak obrovským prostorem počít, jak ho zařídit. Obešla se ale bez architekta. „Nikdo mi neradil ani nepomáhal. Sledovala jsem všelijaké časopisy a trendy a přidala i mnoho vlastních nápadů,“ popisuje s tím, že nábytek a doplňky nakupovala jak v levnějších obchoďácích Kika či IKEA, tak v designovém obchodu Kare. Některé věcičky jsou i dílem truhláře.

Foto: Anna la Rose

V moderní kuchyni prý Iva tráví nejvíc časuFoto: Anna la Rose

Foto: Anna la Rose

V apartmánu nechybí ani pracovna, která je laděna do modraFoto: Anna la Rose

Foto: Anna la Rose

Celý interiér si Iva zařizovala samaFoto: Anna la Rose

„Všechny místnosti mám zařízené v moderním stylu, který je mi blízký. Mám ráda chrom a sklo, jednoduché tvary. Líbí se mi otevřená kuchyň, spojená s obývacím prostorem. Ráda totiž vařím, a tak si můžu s hosty povídat, i když zrovna připravuji něco dobrého na zub,“ pochvaluje si zpěvačka.

Zařídila si vlastní lázně

A co vysněná terasa? Ta byt obklopuje ze tří stran, a dá se na ni vstoupit z každého pokoje. Je tak vysoko, že na ní má majitelka zaručeno naprosté soukromí. A to se hodí, obzvlášť když si v každém ročním období užívá bublající kanadské vířivky. „Mám ráda svůj klid a taky jsem líná chodit někam na masáže nebo do fitka. Proto jsem využila prostorné terasy a v jedné části si zařídila vlastní lázně. Hned u vířivky mám dřevěnou saunu, za rohem pak lehátka a zastřešenou houpačku, kde se výborně relaxuje,“ rozhlíží se zpěvačka.

Foto: Anna la Rose

Na terase jsou kdykoliv k dispozici vířivka i saunaFoto: Anna la Rose

Foto: Anna la Rose

Na druhé straně terasy jsou lehátka a posezeníFoto: Anna la Rose

Ptáte se, jak dostala vířivku až na střechu domu? „Tím jsme tehdy způsobili takové malé pozdvižení na vsi. Jinak než jeřábem to totiž nebylo možné. Takže jsem celou akci musela ohlásit policii a na zhruba dvě hodiny byl omezen i provoz na přilehlých komunikacích. Bylo to zkrátka vzrůšo,“ zavzpomínala Iva Frühlingová.

Na závěr musíme ještě zmínit, že luxusní apartmán zpěvačka neobývá sama. Jejími spolubydlícími jsou dvě výstavní kočky. Starší, ruská modrá, se jmenuje Charisma, ale Iva ji přezdívá čarodějka. Mladší je takzvaná birma posvátná a jmenuje se Cayenne. „To mi ale přišlo až moc vznešené, a tak jí říkám jednoduše Pepřík,“ dodala závěrem majitelka příjemného a přívětivého bytu.

A jak se bydlení Ivy Frühlingové líbí vám?

Reklama

Související témata:

Načítám