Hlavní obsah

Jak do měsíce zhubnout? Jde to vůbec?

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Říct si na začátku června, že do léta potřebuji zhubnout, je možná trošku s křížkem po funuse, přesto se s vašimi nepěknými špíčky ještě dá něco udělat. Jen nechtějte nesplnitelné zázraky.

Článek

Asi je vám jasné, že každý den se počítá, proto přestaňte s odkládáním na zítřek a pusťte se do hubnutí hned teď. Přestaňte se ptát, jak rychle zhubnout do plavek, a vrhněte se do toho okamžitě, jakmile vás napadne, že byste uvítala výrazně menší rozměry. Zvolit můžete konvenční cestu úpravy jídelníčku, začněte chodit pravidelně běhat nebo se pusťte třeba do proteinové diety, která je pro letní hubnutí ideální.

Chci ploché bříško!

Snad nejproblémovější partií ženského těla z hlediska nadváhy je bříško. Nezáleží na tom, jestli nám bylo před pár dny 20 nebo 60 let. Žádná z nás se nechce ukazovat v šatech, pod kterými se rýsuje nějaká ta pneumatika, nebo v nádherných bikinách, ze kterých ale po stranách „přetékají“ faldíky. Pokud chcete zhubnout, vybírejte vhodné potraviny s nízkým obsahem sacharidů, odpusťte si alkohol a doslazované nápoje, jezte pravidelně, využívejte vhodných dietních doplňků (výborné jsou proteinové tyčinky k svačině) a nezapomeňte na pravidelný pohyb. U bříška zvlášť platí, že 60 % úspěchu tvoří jídelníček!

Jak zhubnout bez sportu?

Vážně si myslíte, že je hubnutí bez pohybu vůbec reálné? Pokud ano, měli byste se předem připravit na to, že se budete do nekonečna omezovat a hlídat, počítat si velikost porce, které máte na talíři, a neustále sami sebe stresovat pomyšlením na to, abyste znovu opět nepřibrali. Zařaďte do svého běžného dne pohybovou aktivitu, nejlépe nějaké kardio (běh, rychlé a dlouhé procházky, aerobik, zumbu a podobně). Cvičit byste měli alespoň 2x týdně po dobu kolem 45-60 minut.

Přidejte ke ketodietě sport, a kila jdou dolů rychleji

Máte svou vlastní motivaci. Nesrovnávejte se.

Každý máme jiný životní cíl a stejně tak, v případě nadváhy, chceme hubnout z jiného důvodu. Jedna proto, že si nemůže obléct své oblíbené džíny, druhá proto, že nestačí kamarádkám při zumbě, a další, protože se prostě necítí dobře. Cítit se skvěle – to by mělo být cílem každého z nás. Napište si, co je pro vás motivací, a mějte to stále na očích.

Hubenější za 30 dní?

Pokud existuje nějaká dieta, která je rychlá, bezpečná a cíleně spaluje tukové polštáře, pak je to proteinová dieta, jinak také ketodieta. Sáhněte po proteinových drincích a jídlech a doplňte je do svého jídelníčku, abyste dodrželi pravidelnost a nehladověli, nebo se můžete pustit do dietních plánů, které jsou o něco přísnější, zato výsledky na sebe nenechají dlouho čekat. Vyprávět by o tom mohly i známé české celebrity.

„Proteinová dieta KetoDiet mě naučila nemít chuť na sladké, což byl můj největší problém, a také jíst ve správný čas správná jídla. Jako pojistku mám vždy s sebou proteinovou tyčinku nebo nápoj, když nemám čas anebo jsem v autě. Nechci už hlad řešit fastfoodem,“ prozrazuje zpěvačka Jitka Zelenková.

Proteinová jídla a nápoje KetoDiet zasytí

Více se o proteinové (ketonové) dietě KetoDiet dozvíte na www.ketodiet.cz

Reklama

Související témata:

Načítám