Hlavní obsah

Jak dobře znáte filmy dnešní oslavenkyně Julie Roberts?

Foto: Profimedia.cz

Foto: Profimedia.cz

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Aktualizováno

Mezi herecké hvězdy se Julia Roberts hrdě řadí už skoro tři dekády. Od neuvěřitelného úspěchu filmu Pretty Woman jde dlouhonohá kráska s pověstným úsměvem z role do role. Máte filmy dnešní oslavenkyně v malíčku? Ukažte se v kvízu.

Článek

Julia Roberts dnes oslaví 52 let. Za svou kariéru natočila přes padesát filmů, z nichž mnohé se již dávno řadí mezi kasovní trháky. Patříte mezi fanoušky slavné herečky? Otestujte si, jak si pamatujete filmy, ve kterých hrála.

1. Ve filmu z roku 2000 hraje Julia Roberts ženu, která bez právního vzdělání pomůže vyhrát soudní spor s energetickou společností. Jak se postava jmenuje?
2. Julia Roberts nejednou stanula na filmovém plátně vedle Toma Hankse (63) a v roce 2011 si dokonce zahrála ve filmu, který známý herec režíroval. Jmenoval se...
3. Jakou postavu ztvárnila ve filmu Dannyho parťáci (2001)?
4. Ve filmu Notting Hill (1999) hraje Julia Roberts po boku jednoho fešáka. Jak se herec jmenuje?
5. Ve filmu Pretty Woman (1990) sní hlavní hrdinka o princi na bílém koni, nakonec pro ni ale její princ na konci přijede v bílém automobilu značky...
6. Jakou postavu ztvárnila Julia Roberts ve filmu Úsměv Mony Lisy (2003)?
7. Kolik získala Julia Roberts Oscarů?
8. Ve snímku Jíst, meditovat, milovat (2010) se hlavní hrdinka zamiluje do jednoho ostrova. Díky filmu se tato destinace výrazně zpopularizovala. O jaký ostrov jde?
9. V jakém městě se odehrává film Na dotek (2004), ve kterém hraje Julia Roberts jednu z hlavních rolí?
10. Jakou nemocí trpí postava, kterou představuje ve filmu Ocelové magnólie (1989)?

Tak co, máte všechny odpovědi zkontrolované? Pokud ano, vyhodnoťte si test.

Reklama

Načítám