Hlavní obsah

Jak mohou muži zlepšit svou plodnost

Reklama

Světová zdravotnická organizace (WHO) uvádí, že přibližně 15 % párů má v současnosti problémy s početím. Již dávno neplatí, že problémy s neplodností jsou převážně na straně ženy.

Článek

Neplodnost párů je z 30 % způsobena poruchami u mužů, z dalších 30 % u žen a v 25 % jde o kombinaci problémů u obou. Mužská neplodnost nejvíce závisí na funkční kvalitě spermií. Ta klesla v posledních 50 letech tak výrazně, že WHO musela několikrát upravovat normy, podle kterých se sperma vyhodnocuje.

Z rozsáhlých výzkumů vyplynulo, že normální spermiogram má v současnosti méně než 50 % mužů, přitom před padesáti lety to bylo až 70 %. Ani mladý, zdravý muž tak nemůže s jistotou předpokládat, že je jeho reprodukční zdraví v naprostém pořádku.

Zatímco se v oblasti léčby ženské neplodnosti nabízejí stále nové a nové postupy, mužská neplodnost je léčitelná mnohem hůře a muži pro dítě tolik dělat nemohou.

Reproman vám pomůže!

Na stěžejní faktory spojené s problémem reprodukčního zdraví muže a jeho plodností se zaměřili specialisté z oboru reprodukční medicíny, kteří na základě svých dlouholetých znalostí a zkušeností vyvinuli kombinovaný přípravek pro muže Reproman.

Reproman obsahuje optimální složení látek, které mají prokazatelně prospěšný vliv na tvorbu mužských pohlavních buněk, zvýšení produkce spermatu a zlepšení jeho kvality ve všech parametrech. Zvolené složky přípravku fungují jako součást zdravé výživy a zdravého životního stylu a vedle zvýšení mužské plodnosti zlepšují celkové zdraví reprodukční soustavy.

Vybrané komponenty přípravku, zejména kotvičník zemní a maca, navíc pomohou zlepšit kvalitu sexuálního života muže, neboť příznivě působí na sexuální aktivitu a potenci. Kotvičník, často inzerovaný jako zelená viagra, má dále mimořádné účinky na posílení vitality, obranyschopnosti organismu, plodnosti, upravuje hladinu cholesterolu a cukru v krvi.

Maca zvyšuje odolnost proti únavě a duševní odolnost, zlepšuje mentální koncentraci a popsán byl i účinek na zvýšení produkce spermatu a motility spermií. Antioxidant zinek má vliv na fertilitu a reprodukci, přispívá k udržení správné hladiny testosteronu v krvi (hormon důležitý pro dozrávání mužských pohlavních buněk). Selen chrání tělesné buňky a tkáně před škodlivým vlivem volných radikálů ze znečištěného životního prostředí, kouření či ozařování, posiluje imunitní systém.

Byl pozorován vztah mezi koncentrací selenu ve spermatu a hustotou spermií, jakož i počtem spermií, pohyblivostí a životaschopností. Vitamin C chrání spermie před poškozením volnými radikály. Na zvýšení plodnosti blahodárně působí i vitamin B5 (kyselina pantotenová).

Reproman dále obsahuje kyselinu listovou, vitamin E, vitamin B12, jinan dvoulaločný (ginkgo biloba, koenzym Q 10, vitamin B1, vitamin B2, vitamin B3, vitamin B6, vitamin B7, tedy směs vitaminů, antioxidantů, stopových prvků a bylin, které cíleně působí na zlepšení kvality, zvětšení počtu a rychlosti spermií.

Přípravek Reproman je určen pro muže, kteří plánují dítě a chtějí vyvíjet aktivní úsilí, které podpoří jejich partnerku ve snaze otěhotnět, dále pro muže, kterým není lhostejné jejich reprodukční zdraví a v neposlední řadě pro muže, kteří chtějí zlepšit svůj sexuální život. Před početím dítěte by měl být přípravek užíván minimálně 3 měsíce, což je doba nezbytná k vývoji zdravých spermií.

Reklama

Související témata:

Načítám