Hlavní obsah

Odhalte sobeckého milence dřív, než s ním skončíte v posteli!

Foto: thinkstock

Řekneme vám, jak poznat sobeckého milence!Foto: thinkstock

Reklama

Je okouzlující a fajn. Tedy aspoň do té doby, než se z nápadníka stane milencem… V posteli vybouchne, a ještě vám to dá za vinu! Kdo? Egoista alias „sobík“! Podle deseti znaků ho však brzy prohlédnete a nepustíte ani přes práh bytu! Takže dejte si trochu času a zjistěte, co je zač!

Článek

„Za jedno z největších zklamání považuji to, když se seznámím s chlapem podle mého gusta, ze kterého se po pár schůzkách a prvním sexu vyklube totálně sobecký, domýšlivý idiot se sklony k přeceňování se, který neví absolutně nic o tom, jak uspokojit základní potřeby jedné obyčejné ženské,“ říká třicetiletá Edita.

Má pravdu v tom, že srážka s narcisem čili člověkem, který se domnívá, že je lepší než ti druzí (a to i v posteli), docela bolí. Zvlášť když se na první pohled tváří jako bezva chlap. Kéž by existoval nějaký způsob, jak mu nenaletět! I když zaručený návod není, díky varovným znakům zvyšujete šance na včasné stržení jeho masky obětního beránka!

10 způsobů, jak odhalit milostného sobce ještě před prvním sexem

1. Když jde po chodbě, zastaví se a zkontroluje v zrcadle svůj vzhled. Stejně jako před deseti minutami v odrazu nerezové rychlovarné konvice.

Překlad:Těsně před vaším orgasmem přestane být aktivní, protože mravenčení v noze je stav hodný zavolání rychlé záchranné služby. Vlastní pohodlí mu je milejší než cokoli jiného.

Foto: thinkstock

Jeho uspokojení bude vždy na prvním místěFoto: thinkstock

2. V restauraci si vždy vybírá to nejrušnější místo, odkud na něj každý vidí. Natahuje krk, aby odposlouchal hovor od vedlejšího stolu. Co kdyby se náhodou mluvilo o něm, že?

Překlad: Největší výkony podává pouze tehdy, když ho u nich někdo sleduje. Máte odvahu jít s ním na swingers party? Snad vám něco takového nezničí život, nástrah je hodně, více zde.

3. V ordinaci lékaře na výzvu sestry „další“, automaticky vyskočí a běží za lékařem, i když není na řadě.

Překlad: „Narcis předpokládá, že mu každý bude sloužit, a to zcela samozřejmě, do roztrhání těla,“ říká psycholog a manželský poradce Tomáš Novák ve své knize Takový bezvadný chlap, jen žít se s ním nedá.

4. Po bytě má vystavené fotografie svého obličeje i postavy.

Překlad:Sobec v životě i v posteli rád předstírá krásu, intelekt, úspěch a postavení. Proto nejen na sociálních sítích nešetří fotografiemi v různých pozicích. A pozor, klidně si přivlastní zásluhy i za vyvrcholení, ke kterému vám pomohl vibrátor. „Vždyť to přece byl můj nápad, aby sis ho koupila, ne?!“

5. Snadno se uráží.

Překlad:Jeho křehká povaha mu našeptává, že je mu neustále křivděno. „Jako typická je popsána specifická forma agrese zvaná narcistická zuřivost,“ popisuje Novák „sobíkovy“ nepřiměřené reakce v běžných denních situacích. Však přece vy můžete za to, že neměl orgasmus!

6. O Vánocích ho mrzí, když nemá nejvíc dárků.

Překlad:Podle Nováka narcis závidí „těm lepším“, a přitom je přesvědčen, že „lepší“ náleží jim. Takže se opovažte užívat si sexu nebo masturbace, když on na to nemá náladu. Máte řešit jeho samotného – ne „zbytečnosti“!

Foto: thinkstock

Chcete o Vánocích dostat více než jeden dárek? Tak se vyhněte mužům sobcům!Foto: thinkstock

7. Dělá drahoty, když si má objednat dovolenou dva měsíce předem.

Překlad: „Má přesně naplánovaný program a vymezený čas pro vás čili nerad mění své návyky a zaběhlé rituály,“ vysvětluje Lenka Černá, kouč partnerských vztahů. Sobec nesnáší, když se musí podřídit nebo přizpůsobit povinnostem či situaci. Takže i když si pořídíte sexy prádlo, zaplatíte zálohu za romantický víkend a koupíte lahev pravého šampaňského, můžete se setkat s nevděkem.

8. Má kamarády, kteří mají nízké sebevědomí.

Překlad: „Potřebuje se utvrzovat ve své dokonalosti,“ dál říká Lenka Černá, která naráží na to, že sobec nesnáší krásné a úspěšné jedince stejného pohlaví. Přitom sám o sebe skoro až žensky dbá… Urazíte ho nevyholeným klínem, flíčkem na podprsence i odlípnutým lakem na nehtech.

9. Není ochoten se dělit skoro ani o jídlo.

Překlad: Hamounění coby životní styl. Je to evidentní už na první schůzce? Elegantně ji ukončete, tipy ve článku Šílené rande? Máme 5 rad, jak se ctí utéct!.

10. Zakládá si na image nespoutaného volnomyšlenkáře.

Překlad: Podle Lenky Černé narcis o druhých mluví s nábojem „omezovala mě", „nedávala mi svobodu". Dejte si proto pozor, v jakých barvách vykresluje své bývalé přítelkyně. Máloco mu je dost dobré, což není příliš dobrým základem pro milostný vztah. A předělávat nikoho nelze.

Znáte sobeckého milence? Máte ho snad doma? Poraďte ostatním, jak na něj!

Reklama

Načítám