Hlavní obsah

Jak prodloužit milostná setkání? Zkuste tyto čtyři triky!

Foto: tool2530, Shutterstock.com

Foto: tool2530, Shutterstock.com

Reklama

Aktualizováno

Potřebujete pár vteřin prodloužit aspoň na několik minut? To není problém. Naučte se speciální chvat, a zároveň partnera přimějte takticky, aby déle vydržel.

Článek

„Průměrný pár žijící v dlouhodobém vztahu se miluje obvykle od pěti do dvaceti minut,“ říká britská sexpertka Tracey Cox, podle které většina mužů nemá problém s dosažením orgasmu, takže jim tenhle časový úsek vyhovuje. U žen je to však jiné. Pro ně je pomalejší sex lepší, neboť mají čas a prostor k uvolnění. Bojujete s vaším partnerem, který standardně do cíle spěchá, což vám tak úplně nevyhovuje? Pak máte na výběr hned několik možností.

1. Použijte osvědčený hmat

„Jemně zatáhněte za jeho varlata a stiskněte je. Je tu velká šance, že vyvrcholení oddálíte,“ tvrdí Tracey Cox. Zdá se vám, že to nezabírá? Pak pevně sevřete hlavu penisu (po dobu 15 až 20 sekund) a souběžně s tím přiložte palec na uzdičku penisu, tedy část kůže spojující předkožku s žaludem. Poté posuňte dva prsty směrem k horní části hlavy pyje a zatlačte.

2. Jeho orgasmus není překážkou vašeho

Řešením je i staré známé pravidlo „nejdřív muž, potom žena“. Milence nechte vyvrcholit co nejdříve a domluvte se na dalším kole. „Mnoho mužů zjišťuje, že jim tento postup maximálně vyhovuje. Navíc po prvním vyvrcholení mají lepší kontrolu nad svým tělem, takže se dá předpokládat, že v pořadí druhé milování bude o něco delší,“ podotýká Tracey Cox.

Partnerovi orgasmus přejte, ale požádejte ho, zda by vás mohl hýčkat, až se po něm opětovně nadechne a načerpá trochu sil. Poté v mazlení pokračujte. Příště se pokuste rozeznat znaky blížícího se gejzíru. Milenec těžce a rychleji dýchá? Zajel prsty do vašich vlasů a přitáhl si vás blíž k sobě? Aha, už budete vědět, že zrychlené dýchání v kombinaci s dychtivými pohyby ho jen ženou dopředu.

Jak tomu zabránit? Zkuste přechodně nebýt v posteli moc aktivní a přidejte na četnosti styků, postupně mu půjde vášeň víc a víc ovládat.

Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

Předčasné vyvrcholení není problém. Pokračujte v mazlení, dokud...Foto: LightField Studios, Shutterstock.com

3. Hrajte si s bodovým systémem

Promluvte si. „Nemám na mysli nějakou klinickou a chladnou diskuzi postavenou na lékařských termínech. Vadí-li vám, že milenec je příliš rychlý, zmiňte se, že potřebujete delší předehru. A k tomu, aby vše probíhalo s co nejmenšími komplikacemi, zvolte bodový systém,“ radí Tracey Cox s tím, že jednička představuje počáteční stadium vzrušení, kdežto devítka symbolizuje „těsně před“. A desítka je orgasmus (jak ho prožívají muži a jak ženy?).

V průběhu mazlení partnera informujte, jakým číslem právě procházíte. „Začne více vnímat vaše tělo a pozorovat, jak se během různých způsobů stimulace chováte. Zkrátka a dobře vás začne hlouběji poznávat, což mu později umožní milostné setkání podle potřeb zpomalit a prodloužit,“ tvrdí Tracey Cox.

4. Převezměte kontrolu

V případě, že se bodový systém moc neosvědčil, nebo na něj zatím nedošla řeč, navrhněte, že partnera zbavíte zodpovědnosti a párkrát si v posteli zkusíte roli dominantní dobyvatelky. Upřednostňujte jezdecké pozice, během kterých máte pod kontrolou jak tempo, tak rychlost pronikání, a sex si přizpůsobte vlastním potřebám.

Milenci třeba svažte ruce a škádlete jej ústy, zatímco on vám hladí prsa. Zaměřte se na své potěšení, ale zároveň to jeho trochu zbrzděte (byť třeba s pomocí nehybnosti). Možnosti jsou nekonečné a zábavné!

Reklama

Načítám