Hlavní obsah

Jezdecké polohy - skvělá jízda!

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Ukažte mu, kdo je tady šéfemFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Reklama

Toužíte prožít vášnivé milování? Osedlejte si svého milence a rozpoutejte divokou jízdu plnou hříšného sténání!

Článek

Poloha „na koníčka" a další přímo vybízí k erotickému aerobiku, hlasitému projevu a... v horším případě uhození se o noční stolek. Za bouli na hlavě ale určitě stojí.

Základní jezdecká poloha vypadá tak, že muž leží na zádech a žena si vkleče čelem k němu přisedne na penis. Sama si řídí rytmus i hloubku průniku, je prostě iniciativa sama. Volné ruce může využít ke hlazení. Partner má výborný přístup k jejím ňadrům, které se předklonem nabídnou lačným ústům. Při tomto manévru se stává, že pyj vyklouzne ven, čemuž zamezí pevné přisednutí na penis nebo krouživé pohyby pánví.

Cesta ke hvězdám

Při zaujmutí této klasické polohy se žena začne pohupovat, otáčet pánví a naklánět, přímit se, krčit a celkově se chovat jako nespoutaná dračice, což v jiných polohách už tak dost dobře nejde. Jelikož při zaklonění se dozadu dochází ke stimulaci bájného bodu G, šance na dosažení orgasmu se zvyšují, tak proč by nedala najevo svoji bouřlivost? A když je drážděný i klitoris...

Ukažte mu záda!

Druhou variantou je odvrácení obličeje neboli nasednutí zády k partnerovi. Jako v předchozí poloze je mužovi umožněn pohled na vlastní penis, kterak proniká do pochvy (pro pány chvíle naprosto povzbuzující). Může hladit řitní otvor milenky a pokud se žena dostatečně předklání, tak i její poštěváček. Vynalézavější milenky s trochou gymnastických umů se dokáží na penisu otočit a být zpátky tváří v tvář svému partnerovi. Není na tom nic složitého, chce to jen cvik.

Ať se milenci na sebe při jezdeckých polohách dívají nebo nikoliv, obě varianty se dají ještě rozšířit. Žena si může kleknout, různě proplétat a krčit své nohy, doslova zavalit svého partnera nebo vyzkoušet přisednutí na penis bokem a semknout mezi svá stehna jednu jeho nohu směřující ke svým ramenům.

Foto: samphoto.cz/jiunlimited

Muži mají tuto polohu rádiFoto: samphoto.cz/jiunlimited

Příliš rychlý partner?

Jezdecké polohy se doporučují mj. i pro oddalování ejakulace, protože muž ležící na zádech má ejakulační a erekční reflexy pomalejší. Žena může svému partnerovi pomoci s oddálením tak, že až jí dá znamení blížící se kritické hranici, penis si sama vyndá a stiskne vrchol žaludu. A nové kolo s opětovným vzrušováním může začít. Kdo bude mít divočejší noc? Vy nebo sousedi?

Na koníčka v těhotenství

Napadá-li vás otázka, zda dovádění a jízda na milencově penisu může ublížit ještě nenarozenému miminku, tak odpověď zní ne. Milenka se řídí svým instinktem a pocity, takže nedovolí příliš hluboký průnik. Navíc nevzniká žádný tlak na vzdouvající se bříško, čím se tato poloha stává žádoucí a proveditelná skoro po celou dobu gravidity. (I prcek vevnitř si tak užije trochu srandy.)

Obecně jezdecké polohy nabízí spoustu variant a možností, jak je udělat lepšími a zajímavějšími. Proplétat, zkoušet a nebát se experimentu. Tak to v sexu chodí. Nápady a chuť se zkrátka počítají. P. S.: A vůbec - není fajn občas mu ukázat, kdo je tady šéfem?

Reklama

Související témata:

Načítám