Hlavní obsah

Orgie a promiskuita: Kteří slavní jsou závislí na sexu?

Foto: Kathy Hutchins, Tinseltown, Dooley Productions, Shutterstock.com

Foto: Kathy Hutchins, Tinseltown, Dooley Productions, Shutterstock.com

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Svět se vždy zajímal o sexuální skandály hollywoodských hvězd. Kdo je závislý na postelových hrátkách, vyznává zvukotěsné místnosti, nebo natočil neslušná videa? Tyhle celebrity se netají bouřlivým životem!

Článek

Sex je přirozenou součástí života. Někdo je jím však tak pohlcen, až je to přinejmenším nezdravé. Které celebrity se otevřeně přiznaly, že trpí závislostí na sexu? Nic sladkého a romantického nečekejte, tohle je pořádná divočina!

Sukničkář Russell Brand

V letech 2010–2012 byl manželem americké zpěvačky Katy Perry. Russell Edward Brand (42) coby britský komediální herec a aktivista je spojován s drogami, alkoholismem a ano, promiskuitou. Sám o sobě říká, že má „sexuální návyk“, se kterým se jen těžko dá něco dělat. Zároveň se nechává slyšet, že miluje sex ve třech, ve čtyřech, ale i v početnějších skupinách. A seznam jeho skalpů? Modelka Kate Moss, herečka a modelka Holly Madison, rocková muzikantka Courtney Love či zpěvačka Geri Halliwell.

Foto: Dooley Productions, Shutterstock.com

Russel Brand má sexuální návyk...Foto: Dooley Productions, Shutterstock.com

Celebrita z povolání Paris Hilton

Známá rebelka a hotelová dědička Paris Hilton (37) je hvězdou pornografických stránek PornHub a několika dalších „lechtivých“ webů. Když se její amatérské filmy „čirou náhodou“ dostaly na veřejnost, prohlásila, že miluje sex – a nemůže si pomoct. Tak je pravdou, že ty její koketní výrazy, které na všechny strany rozdává, přehlédnout opravdu nejdou.

Foto: Ovidiu Hrubaru, Shutterstock.com

Paris Hilton nepůsobí jako děvče z nedělní školyFoto: Ovidiu Hrubaru, Shutterstock.com

Bývalá hvězda Lindsay Lohan

Americká herečka Lindsay Lohan (31) je další celebritou, jejíž sexuální život je veřejně zdokumentován. Stačí si do vyhledávače zadat její jméno… Alkohol, drogy, sexuální orgie a vše ostatní. Lohan se ze svých závislostí několikrát léčila, ale zatím to vypadá tak, že jakmile se objeví nějaký soukromý problém, ihned tahle nenapravitelná rošťanda podlehne svodům minulosti. Inu, sláva je zrádná – i ta pomíjivá a slábnoucí.

Foto: Featureflash Photo Agency, Shutterstock.com

Divoká Lindsay LohanFoto: Featureflash Photo Agency, Shutterstock.com

Paličák Colin Farrell

Irský herec a bouřlivák Colin Farrell (41) v roce 2002 natočil s kakaovou modelkou a playmate Nicole Narain „domácí video“, které bez souhlasu protistrany nabídl k distribuci. Playmate se z toho psychicky zhroutila a pro magazín People uvedla, že Colina několikrát prosila, aby páska zůstala soukromá.

Jenže Farrell je paličatý jako málokdo a jasné představy má i o tom, jak má vypadat jeho sexuální život. Dle vlastních slov mu střízlivý sex připadá děsivý, navíc si rád milostné dobrodružství užívá každý den. V mládí okusil drogy, alkohol a divoké večírky. Možná to je důvod, proč byl ženatý pouze jednou, a to celé čtyři měsíce!

Foto: Featureflash Photo Agency, Shutterstock.com

Colin Farrel je sexy muž, ale nebude typ pro manželstvíFoto: Featureflash Photo Agency, Shutterstock.com

Násilník Bill Murray

Jako krotitel duchů byl americký herec a komik Bill Murray (67) k sežrání, jenže v soukromí to tak velká hitparáda není. Aspoň tak to tvrdí jeho bývalá žena Jennifer, která se s hercem rozvedla po deseti letech manželství. V rozvodových papírech podle britského deníku Daily Mail stálo, že Bill Murray je sexuální narkoman, který se hrátek dožaduje vždy a všude, navíc po dobu manželství byl závislý na alkoholu a marihuaně. Jennifer Murray dokonce uvedla, že ji její manžel fyzicky zneužíval a v listopadu roku 2007 ji surově uhodil do tváře se slovy, že „může být ráda za to, že ji rovnou nezabil“. Evidentně by taky potřeboval, aby někdo zkrotil jeho ducha!

Foto: Tinseltown, Shutterstock.com

Bill Murray se nevyhýbá ani násilíFoto: Tinseltown, Shutterstock.com

Tak trochu bohém Charlie Sheen

Seriál Dva a půl chlapa zná asi každý. Charlie Sheen (52) v něm v podstatě zahrál sám sebe. Poté, co se dostal na titulní strany novin a sdělil, že má HIV, nikdo nepochyboval, že z drog to není. Sheen vždy holdoval nechráněnému sexu se ženami, užíval si peněz, svobody, možností i alkoholu. O jeho bouřlivém sexuálním životě se v Hollywoodu vedou hotové legendy!

Foto: Kathy Hutchins, Shutterstock.com

Charlie Sheen není zrovna prototypem slušňákaFoto: Kathy Hutchins, Shutterstock.com

Experimentální Angelina Jolie

Ani sladká Angelina Jolie (42) není tak docela bez viny… Sice je plná rozporů, ale kdo by to počítal? Sama říká, že jí filmový producent Harvey Weinstein dělal sexuální návrhy, takže patří k prvním, kdo rozpoutali kampaň Me Too. Na druhou stranu, když byla manželkou Billyeho Boba Thortona, nosila u sebe lahvičky s krví a již byla pověstná tím, že se při sexu s partnerem řezala nožem, líbala vlastního bratra a měla sex se ženou.

Angelina veřejně prohlašuje, že je bisexuální a velmi sexuálně aktivní již od mateřské školy. Sňatek s hezounem Bradem Pittem ji sice trochu zklidnil, ale ne zase tak moc. Vypráví se, že do jejich francouzského sídla kdysi nechala vybudovat zvukotěsnou místnost, za jakou by se nemusel stydět ani milionář Christian Grey z 50 odstínů šedi.

Foto: Tinseltown, Shutterstock.com

Angelina Jolie má k andělovi dalekoFoto: Tinseltown, Shutterstock.com

A jak vypadá takový sexuální narkoman podle vás?

Načítám