Hlavní obsah

Jak správně vybrat doplňky do koupelny podle nových trendů?

Foto: CuraPura by Rudy Profumi

Detaily jsou důležitým sjednocujícím prvkem každého interiéru. Nebojte se výraznějších prvků, interiér krásně oživíFoto: CuraPura by Rudy Profumi

Koupelna je jedním z míst, kde trávíme hodně času. Občas je dokonce koupelna naším jediným místem, kde máme čas jen sami pro sebe, kde relaxujeme a dobíjíme baterky. Jak na to, abychom si tento čas co nejvíce užili?

Článek

Je to jasné: musíme se v koupelně hlavně cítit dobře. Je důležité, jak tento prostor vypadá a jak na nás působí. Ideální jsou nadčasové velkoformátové obklady v přírodních odstínech. Jednoduchost a střídmost. To je heslo současných interiérů, které oživujeme právě doplňky. Mezi doplňky patří i přípravky, které používáme. Hýčkejme se a mějme rádi sami sebe, kde více než právě v koupelně si můžeme dopřát kvalitní péči o sebe, své tělo a duši?

Foto: CuraPura by Rudy Profumi

Relaxujte ve vaně s pěnou do koupele Roma inspirovanou Římem. Cena 424 Kč / 700 mlFoto: CuraPura by Rudy Profumi

Lze vůbec sladit doplňky?

Asi každý z nás si někdy koupil dózu na tekuté mýdlo. S čím ji ale sladit, s držákem na WC štětku? To nás neuspokojuje. Ať se jedná o levnější či dražší produkt, po čase se z něj sloupne stříbrný lak, nefunguje a vypadá nehezky. Měníte jen náplň a obal je stejný. Takže lze vůbec sladit tyto doplňky? Ano lze! Rudy Profumi, rodinná značka z Milána založená roku 1920, přináší luxusní kolekci pro péči o tělo i ruce inspirovanou tradičními majolikovými motivy. Vše je sladěno do nejmenšího detailu se skvělými vůněmi a bio aloe verou.

Foto: CuraPura by Rudy Profumi

Luxusní tekuté mýdlo na ruce, sprchový gel&pěna do koupele a hydratační tělový krém Milano od Rudy ProfumiFoto: CuraPura by Rudy Profumi

Změna je život

Nebojte se experimentovat, změnou designu přípravků v koupelně si dopřejete „za málo peněz hodně muziky“. Váš mozek se dá oklamat jednoduchým trikem: stačí například dát jinou barvu ručníků a přejít na jinou vůni z nabídky Rudy Profumi a koupelna ihned vypadá jinak. Tato drobná změna nastartuje váš mozek a uspokojí stejně, jako kdybyste přestavěli celou místnost.

Ale co když je naše koupelna starší nebo má výrazné barvy?

Nevadí. Stará, nová, barevná či neutrální, z bohaté nabídky si určitě vyberete variantu, která se hodí i do vaší koupelny. Na výběr máte rozmanitost stylů a vůní, od těch neutrálních a jemných, které vzdávají hold italským městům, jako jsou Benátky, Řím, Milán, Portofino, až po unikátní květinové, citrusové, ambrové vůně a flakony s větší barevností, jako je Amalfi Peony, Sardinian Sun, Iris of Capri, Olive oil. Luxusní design, kvalitní složení a skvělé vůně, to je motto značky Rudy Profumi.

Foto: CuraPura by Rudy Profumi

Kolekce majolikových mýdel na ruce Rudy Profumi. Cena 268 Kč / 500 ml. Můžete jej doplnit i krémem na ruce ve stejné jemné vůniFoto: CuraPura by Rudy Profumi

Hodí se něco i do kuchyně?

Samozřejmě, že ano! I v kuchyni si přece každý z vás před i během vaření často myje ruce. Tak proč neoživit svůj interiér v kuchyni mýdlem, které je designové, luxusní a které zároveň pečuje o naše ruce, aniž by je vysušovalo? Následnou péči můžeme doplnit i krémem na ruce ve stejném designu. Ruce o nás hodně prozradí, dopřejme jim kvalitní péči.

Foto: CuraPura by Rudy Profumi

Mýdlo na ruce Sardinian Sun od Rudy Profumi. Cena 268 Kč / 500 ml. Můžete jej doplnit i krémem na ruce ve stejné jemné vůniFoto: CuraPura by Rudy Profumi

Myslíme ekologicky

Ekologie je pro tohoto výrobce samozřejmostí. Všechny obaly jsou z PET a jsou plně recyklovatelné. K mýdlům jsou k dispozici také náhradní náplně. Tak na co čekáte? Udělejte si radost nebo podarujte své blízké, Vánoce se blíží. S Rudy Profumi nešlápnete vedle.

Načítám