Hlavní obsah

Jak to vidí chlap: Běda, když žena nedostane, koho chce

Foto: thinkstock

Hlavní je, abyste si, vážení muži, uvědomili, že jste si vzali princeznu, a teď jí musíte snést modré z nebe, a to za každou cenu!Foto: thinkstock

Reklama

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolikrát se člověk ptá, proč je ta ženská na svého chlapa tak hubatá, proč tomu dobrákovi věčně něco vyčítá, když může být ráda, že jí osud nadělil tak zlatého člověka, co by ještě (se svou postavou) chtěla více. Tak proč?

Článek

Bližším rozborem nitra zmíněné nespokojené ženy bychom možná zjistili, že původně skutečně mířila někam „výše“, možná pomýšlela na toho spolužáka, který je teď ministr a topí se v ukradených milionech, možná si myslela, že si ji vezme ten vekslák, co ji svedl před diskotékou, který „zprivatizoval“ pět hotelů ve Špindlu a je těžce za vodou, a teď tohohle poctivého dobráka, který na ni nakonec zbyl, podvědomě srovnává s tamtěmi.

V duchu si říká, co všechno mohla bývala mít, mercedes, vilu, platební karty, exotické dovolené, výsluní společnosti, avšak sňatkem s tímhle budižkničemu o všechno přišla, protože se podhodnotila, prodala pod cenou, vždyť mohla bývala mít… Ale nechme toho, nemohla, kdyby to jen trochu šlo, tak uhnala toho druhého, krásného, dobře situovaného a neváhala ani okamžik. To si ovšem ona nepřipouští, o tom, že oni princové ji nakonec nechtěli, jako by nevěděla.

A tak si to teď, hošánku, odskáčeš. Za všechnu moji bídu můžeš ty, protože jsi úplně neschopný se o mě pořádně postarat, to jsem si naběhla, kam já husa dala oči, všichni mně to tenkrát říkali, všichni mě varovali, že já je tenkrát neposlechla, zas budu v práci poslouchat, jak bylo na Kanárech, jak na Maledivách, a až jim řeknu, že jsi mě vzal se spacákem na Šumavu, vysmějí se mi.

A náš nešťastník, takto utvrzen, že si ho omylem vzala princezna, která klidně mohla bydlet na zámku, se sám před sebou zastydí, kdyby mohl, šel by nejraději vyloupit banku, něco přece musí podniknout pro ženino povznesení. Žádný podraz mu, bývalému poctivci od kosti, už není zatěžko udělat. Klidně se dá do KSČ a bude znárodňovat kulakům statky, udá Židy nacistům, stane se členem ODS, TOP 09 nebo nějaké jiné drancující smečky vlků, aby mohl tunelovat CBS fondy a spravovat ESF projekty, nalije tisíc litrů metanolu do rumu, aby měl na senátorskou volební kampaň.

Jeho přísně vychovaný táta se ze syna obrací v hrobě, ale hlavně, že už se ona konečně občas usměje, jak je to krásné, když už nedržkuje a doma je klid, hlavně, že budou prachy na Kanáry a na mercedes a na nákupní obžerství v hypermarketu.

Jó, chlape, kdybys věděl, pro koho ses takhle zaprodal.

Reklama

Související témata:

Načítám